Thursday, September 18, 2014

Percutian Ke Pulau Redang

Assalamualaikum.


Apa khabar semua kawan-kawan diharap semua sehat hendaknya. 2 minggu lepas, sibuk di activity aku di facebook dan instagram berkongsi gambar-gambar percutian Pulau Redang, Terengganu. Yelah, bila dah ada stock gambar yang lawa-lawa, haruslah share sampai seminggu kan. Pagi sekeping, petang sekeping, malam sekeping. Gittew.

Sebelum aku share mengenai percutian aku, aku nak cerita sikit pengalaman pertama aku bercuti di Pulau Redang. Setibanya aku dengan geng-geng kat sana, excited tak terkira sebab tengok air yang jernih biru ya amat sampai boleh kira siput-siput yang ada kat dalam air. Pada mulanya aku tak berapa suka nak ke laut apatah lagi pulau. Sebab fobia dengan ombak laut. Sebab tu sebelum nie, kalau orang ajak ke laut, memang aku mengelak. Kalau korang ak tau, penginapan aku kat Pulau Redang nie pun pilih tempat yang berbukit. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...