Wednesday, April 9, 2014

Happy Birthday To Me

Assalamualaikum.

Syukur alhamdulillah, 7 April 2014 genaplah umurku 24 tahun. Wargh, macam dah dewasa ja aku sekarang. Eh, memang dewasa pun kan. Bila dah besar nie, sambutan ulang tahun disambut dengan hanya menerima ucapan je kan. Tapi, tahun nie macam special sikit sebab aku terima 2 biji kek. hihihih


Kejadian ini berlaku awal sehari sebelum 7 April 2014. Katanya nak jadi orang pertama wish n celebrate my bufday gituew.


ini pulak berlaku pada malam 7 April 2014. Kejutan daripada Housemate. Kebetulan malam tu aku tak jadi main tenis. Patut la housemate asyik tanya malam nanti buat apa.

Ucapan terima kasih juga kepada kawan-kawan yang wish di Facebook, Instagram, Twitter n Text di phone. Tak terbalas dan tak terkomen aku dibuatnya. Jadi, di sinilah tempat yang sesuai untuk aku ucapkan terima kasih. Tak gitew kan.?

Alhamdulillah, Apabila jejak ke umur 24 tahun nie, banyak azam yang aku dah create. Insyallah, satu persatu akan diusahakan. Yang penting, Sentiasa menjadi hamba yang beriman kepada Allah, Anak yang soleh kepada kedua ibu bapa, Kawan yang baik kepada orang sekeliling, jaga kesihatan denga baik.

Itu je nak share untuk hari nie, Tengah pulun buat minit mesyurat. Kbai. Pray for MH370.

3 comments:

Cik Hanizk said...

selamat hari lahir, Mr.Secretary :)

Muhammadnuraizuddin said...

Terima kasih Cik Hanizk....

Muhammadnuraizuddin said...

Terima kasih Cik Hanizk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...