Thursday, January 17, 2013

Contoh Surat Jemputan Sebagai Perasmi


(Kepada Surat)

                                                                                                                                                
                                                                                                                                                        Tarikh : 15 Januari 2013 
                                                                                                                                                                        
Y.Bhg Tan Sri Dr. Aizuddin
Ketua Pengarah
Jabatan Pelajaran Negeri
Kementerian Pelajaran
Aras 4, Bangunan Kesetiaan
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62505 Putrajaya  



Y.Bhg Tan Sri Dr. 


PERASMIAN BANGUNAN PELITA ILMU

Monday, January 7, 2013

Dirompak dalam Masjid

Assalamualaikum.


Apa habaq semua kawan-kawan? harap semuanya sehat hendaknya disamping keluarga yang tersayang. Sekarang nie, memang buzy kawan-kawan kita prepare untuk final exam kan? musim exam katakan. Tak terkecuali aku jugak sebenarnya. bertungkus lumus dok study walaupun x semegah mana cara aku study tu. hahahha. Berserah itu redho.

Hari nie bukanlah aku nak membebel pasal exam aku kat hampa semua. tapi, pasal satu kejadian yang tidak disangka-sangka berlaku masa aku amik 1st paper di UITM Shah Alam. yelah, 1st semester and 1st paper mesti kelam kabut woo. Alkisahnya berlaku sebelum aku sampai ke UITM. memandangkan dah dekat masuk waktu zohor,  Aku singgah dulu di surau Seksyen 7, depan Giant untuk menunaikan solat Zohor. 

Jam menunjukkan 12.30 tengah hari. So, aku ambil keputusan untuk keluarkan nota-nota exam untuk dijadikan last revision dalam surau tu. sebab tu aku tak tinggal beg galas kat dalam kereta. Yelah, masa2 nielah yang nak hard study pun kan. Klu tak, soft study je jawabnya. sedar tak sedar, azan zohor berkumandang. Aku sandarkan beg galas di tepi dinding sebaris saf yang ketiga and aku masukkan wallet n kunci kereta sekali. Entah kenapa, hati aku tergerak letakkan fon dalam poket. herm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...