Tuesday, June 18, 2013

Dah tua-tua baru nak belajar silat

Assalamualaikum

Betemu lagi kita dalam bulan jun nie. Perasaan macam nak update blog setahun 12 kali je. Tapi, bila ada masa teluang, boleh la lebihkan post dari taget sebenar. ihihih. Untuk entry kali nie, saya nak cerita pengalaman belajar Silat Olahraga dengan juara Sukma. Waaa, hebat tau abam tu. *walhal, sebaya aku.

Pengalaman belajar sangat seronok. Kalau lah aku serius belajar silat masa kecik-kecik dulu, aku dah jadi macam dia dah. Silap2, dia makanan aku ja. ahhaha.. Malas nak menaip pajang, sebab jap lagi aku nak kena taip minit mesyuarat 20-30 mukasurat.. simpan tenaga katanya. ihiih. Kbai.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...