Friday, May 17, 2013

Part 2 - Makin susah Tugasannya

Assalamualaikum

Apa habaq kawan-kawan. harap semuanya sehat na. untuk entry kali nie, aku nak share berkenaan pembelajaran aku di UITM. Alah, baru part 2, dah nak hevok-hevok kan. Actually, for this semester, subjek yang aku ambil makin mencabar. Walaupun sesetengah orang kata subjek nie senang skor, tapi bagi student PJJ yang kelasnya hanya 5 kali untuk semester nie, ditambah lagi tiada background Sport before this, ia amat mencabar.

kadang-kadang, apa yang lecturer terangkan, tambah-tambah penyampaiannya dalam istilah-istilah sport, aku memang blur.. :( so, disini, aku nak share video yang dah aku buat sebagai asgnment SPS262. huh, bab-bab video nie, serahkan kat aku la ye. ihiih. dah lama x buat video, nie baru dapat peluang buat video balik. Itu pun simple je.. Janji kata orang, siap.. ihihih.. 

*sorry, Mr. Secretary dah cuba nak cerita pasal sport kat blog nie. shhhhhh.. hahaha  Enjoy this video guys.. babai..



2 comments:

Rozuan Ismail said...

pasni makin katang la!! all the best!!

Muhammadnuraizuddin said...

rozuan : katang tu apa. ? ahahha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...