Sunday, November 25, 2012

Design Baju Korporat 2013

Assalamualaikum.

Wah, banyaknya labah-labah kat blog aku nie. bersawang sana sini. *nampok bebeno dah lama tak update. untuk entry kali nie, mr. secretary nak hebahkan kat hampa semua yang dia dah jadi disigner. Designer? adakah blog ini akan berubah nama menjadi Mr. Designer? owh, sudah tentulah tidak. mana boleh lawan pereka fesyen Malaysia yang hebat2 tu kan.

Actually, Mr. Secretary telah diberi tanggungjawab oleh bosnya untuk menjawab. menjawab yang kenapa baju korporat untuk tahun 2013 tak lawa. hahah. Weh, depa suruh aku design baju korporat ! herm, memang karparat la designnya nanti. Nak mengedit gambar pun guna photoscape ajer, nie kan nak design baju guna edop photoshop~ macam nak arwah kang baju tu. tapi, disebabkan arahan, aku akur. Gagah la dok godek-godek edop photoshop.  kalau menjadi, aku nak try design baju melayu jadi BAJU MELAYU URBAN DIKRETO pulak.

Inilah hasilnya yang tak seberapa. 

Untuk lelaki








Untuk wanita
Agak-agak, ada tak yang nak copy paste design aku yang nak arwah nie.? hahaha. aku tak kisah pun klu ada yang nak copy paste, sebab aku pun dok curi design sikit-sikit dari internet nie. :p baju untuk kaum hawa aku sempat buat satu sahaja. *actually, malas. Nak ikutkan, inilah design baju korporat untuk 2013 setelah dibincang. tak messy sangat berbanding baju-baju korporat yang orang dok pakai ala-ala zaman 80 an punya design ye tak.

weh, lawa dak? aku design ikut cita rasa aku la. *padan muka, sapa suruh aku design kan? lalala~ (=_=")

9 comments:

Akram said...

Saya ada menyediakan perkhidmatan Tshirt Printing, Corporate Jacket, dan Sulaman

Jika berminat, sila emailkan design dan budget
anda ke akram.ohtshirt@gmail.com dan kami akan
sediakan quotation, dan membalas semula email
anda. Lebih mudah, call or sms. Kami menerima
bayaran melalui pesanan kerajaan(LO) atau
tunai (CASH ON DELIVERY). Kami berdaftar dengan MOF
dan SSM.

Sila Hubungi KilangBaju untuk maklumat lanjut:

Email : akram.ohtshirt@gmail.com
Telefon : Akram 017-2496972

http://www.facebook.com/kilangbaju

Rozuan Ismail said...

ok le tuh. pandai jugak design baju

nazureen said...

yang pmpuannye dh lawa din.. yg laki tu dpn watlh mcm pmpuannye..xpun tepi tu kasih wrne gelap sikit <<<< menyibuk plak..hehe

Muhammadnuraizuddin said...

akram - :)

rozuan : ahaha. main bantai ja nie.

nazureen - ihii. yeke. xpa.. ok gak kan.

izfanora said...

at least nmpk juga baju.. dr jd kain lap lantai.. ye dak? hahaha..

Muhammadnuraizuddin said...

izfanora - betoi tu. ihihih

Mohd Faiz Mazlishah said...

cer komen website terbaru aku ni www.triplexlmedia.com

fahima rasedi said...

salam blh x sy nak num fon cz senang sy nk contact ngn pihak encik nanti??

Muhammadnuraizuddin said...

fahima - saya benarkan awak ambil contoh baju nie. saya x jual baju nie. kena tempah kat kedai baju berdekatan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...