Wednesday, August 8, 2012

Mr. Secretary Ditemuramah Utusan Malaysia untuk ruangan Cerita Orang Muda COM

Assalamualaikum..

wasap.. wasap.. *nampak x entry keterujaan. Last weekend, banyak benda yang aku dah buat tahu.. Salah satunya, aku pergi ke Taman Tasik Shah Alam yang cantik tu, untuk bejumpa dengan akak yang comel dari Utusan Malaysia dari ruangan Cerita Orang Muda [COM]. Wah, Utusan Malaysia kau.. bukan dari majalah sekolah na.. Cerita dia macam nie.. *bling.*bling..*bling..

Dalam dok syok aku online facebook, aku tergerak hati untuk log in facebook fanpage aku. Then, ada la dalam 2,3 msg yang aku belum bukak. Macam biasa, orang akan inbox untuk mintak tolong Mr. Secretary bagi contoh surat nu.. surat nie.. Tapi, ada satu masg yang lain dari yang lain. Yang buat aku tersenyum mengalahkan tom krus.. ce teka.. ce teka.. *poyo.. sah2 nak cerita dpt invitation dari Utusan Malaysia untuk diinterview.. Yetak?

Seriusly, kakak nurazlina *wartawan tu la... sangat ramah tamah. Tak kekok aku nak jawab soalan-soalan yang dia soalkan. Dah memang sejak azali lagi aku nie seorang pemalu, dia nie pandai nak cari point untuk aku bercerita lebih. sampai satu tahap tu, aku dah terra bercakap.. *kemain..boleh macam tu.. 

Habis ja sesi berdialog, turn untuk diphotoshoot pulak. Wah, dah macam artis dah aku rasa masa tu. Actually, aku memang kekok bergambar. tambah-tambah si photographer tu cantik manis bertatahkan aku tak kenai.. memang teramatlah serlah kekayuan aku. Jenuh si Photographer tu suruh aku berposing tahu.. aku rasa mesti dia dah serik nak amik gambar aku. ahahah..

Kredit to : hanim photography

Cantik manis tak dorang ber3 kat atas tu. ahahha. Alang-alang dah nak raya kan, photoshoot pun bertemakan hari raya sebab artikel akan keluar 22 ramadhan nie.. That y lah aku berpakaian pengantin tak siap.. Lol (=_=")

Kawan-kawan, jangan lupa beli Utusan Malaysia hari Sabtu bersamaan 11 Ogos 2012 nie Ok.. Kbai.. slm..

8 comments:

Nisa Kay said...

Wah wahh turn din lak masuk COM yaa! Hehehe tahniahhh2.. retisss sangattt.. by the way photog perempuan tu kawan nisa kat UNISEL. nama dia Nana :)
ehemm nak fb dia? wahahaha!!

Muhammadnuraizuddin said...

nisa - ihihih.. hg yg retis.. aku nie picisan .. baru nak berblog bagai. ahahha.. owh, nama dia nana yerk.. amboi.. hg saja nak kanen kan ye.. ahhha.

btw, thx nanan...

siti khadijah said...

Wah2 masuk paper pulak ye!! Makin majulah mr.ssecretary ni..hehee :D

Muhammadnuraizuddin said...

jaa - alhamdulillah. rezeki. ihihih.

hafiz hafizol said...

nanti mesti kuar MHI dan Nasi Lemak Kopi O pulak.. haha

Muhammadnuraizuddin said...

HH - oi, itu retis sangat tu. ahahah

Yana Aina said...

terbaca cerita dari paper sbtu lepas trus cari blog nie ^^

Muhammadnuraizuddin said...

yana - tq ya. ihihih. thx alot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...