Thursday, August 30, 2012

Hari Raya Action Kamen

Assalamualaikum..

Ramadhan dah pun meninggal kan kita. Harap segala amalan baik yang kita lakukan sepanjang berpuasa diterima Allah. Kini tiba pulak bulan syawal Minal aidil wal faizin.. So, ini bermakna berhari rayalah kita semua umat islam di muka bumi nie. 1 syawal dah pun berlalu.. sekarang dah 12 syawal, baru aku nak update blog pasal hari raya kan. Yelah, mana taknya.. Dok buzy mencekik tart nenas gebu ja kerjanya. tapi, kena ingat, raya sebulan okey. ihihihi.. 

Syawal kali nie, macam syawal2 yang sebelum nie. Cuma mungkin yang berbeza keadaan aku ja kot. Baru baligh.. ahahaha.. Bdw, aku n kawan-kawan sempat lagi la... berposing maut di ala2 action kameng.. B..b..b..b.... 


Action!!!!!!!! b,,b,,,b,,....




Bepeluh pakai jubah woooi...


Maaf Zahir batin.. kononnya.. (=_=")


Amacam? macam imam muda tak?. ahahha..



Selamat hari raya kawan-kawan. buat rumah terbukak, jangan lupa invite aku.. ihihi..

1 comment:

Mohd Khairi Khadzir said...

btw..cntik jubah tu wuwuuwu~~~~ nk pinjam >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...