Tuesday, August 14, 2012

Cerita Mr. Secretary di dalam Utusan Malaysia 11 Ogos 2012


Assalamualaikum..

Apa khabar semua kawan-kawan. *muka excited. Korang ada beli tak Utusan Malaysia Sabtu lepas. Haaaa,  klu ada beli, Korang mesti terperasan muka Mr. Secretary yang terpangpang agak Besar di muka surat 9, di Ruangan Citra Orang Muda (COM)  kan. Wah! Mr. Secretary masuk paper la wei.... :")

Seperti yang pernah aku cerita kat korang minggu lepas di entry INI  , aku dah pernah cerita yang aku telah diinterview oleh Wartawan dari Utusan Malaysia untuk mengisi ruangan Blogger Pilihan di COM. Tapi, untu entry kali nie, aku nak share gambar2 yang aku snap artikel yang tulis pasal Mr. Secretary tu. Yelah, bolah la dibuat bahan tontonan kat korang yang tak berkesempatan beli paper tempoh hari kan. :)

Tapi, sebelum tu, aku nak cerita sikit berkenaan ruangan Citra Orang Muda (COM). COM merupakan sebuah wacana remaja kepada remaja yang dikeluarkan oleh Utusan Malaysia pada setiap hari Sabut.. Then, dalam ruangan nie, banyak info dan tips2 yang berguna kepada golongan remaja. Mr. Secretary dipilih untuk memenuhi ruangan Blogger pilihan. *Kurlas Kau Jah~. 


Lakonan Semula..




Di pagi yang hening, aku membelek surat khabar macam kebiasaan di waktu pagi... Secara tak sengaja, tiba-tiba...




Tiba-tiba terpangpang wajah kacak seorang blogger yang dikenali sebagai Mr. Secretary.. Tp, macam kenal lah.. Dimana ya... OMG... itu akulah... aku~~ *menjerit excited!


Wah, satu page kau~ sungguh tak sangka, ingatkan ari tu just memenuhi kotak kecik sebelah kanan paper ja. Gedabak besar gambar aku. Dah macam artis pupular serantau dah. Rasa nak pitam namblas minit... *perasan terover


Hello Mr. Secretary.. *aku tak sure nada mana yg sesua nak baca tajuk tu..Gambor nie Pose Macam Hero Majalah Mangga kan. cuma sopan berbaju melayu ja. *kata edisi raya. hakhakhakh...



Ini Fullpage Blogger Pilihan di COM.. Disebabkan artikel nie kluar 22 ramadhan, *dekat2 raya, aku pun berpakaian hari raya la seperti yang dicadangkan oleh wartawan Utusan. Baru la Seswai ngan temanya. ihihih. Tapi, nak cerita kat hampa, memang wartawan Utusan Malaysia peramah belaka.. *cehh, nama pun wartawan. yetak.


Wah, hanim mahali si Blogger terkenal nie pun interframe. ihihi..


Tak kira dimana juga, Mr. Secretary akan mengupdate blognya. ihihi.. *ayat takmo kalah kan.. propa semata aku nie. Tapi, kira ok la kan dalam sebulan aku update 7-10 entry.  Karisma tahu si Mr. Secretary nie.



Nie la muka depan COM.. ihihih. Wah, Mr. SEcretary di situ..



Same tak muka Kami. Excited ok... Actually, jam 6 setengah lepas subuh aku dah ke 7E.. Nak cari paper nie punya pasal. ihihih.. Bagi kawan-kawan yang tak sempat beli paper ari tu, boleh la baca artikel nie dekat SINI.. 

Special Terima kasih kepada Utusan Malaysia sebab sudi mengajak Mr. Secretary untuk memenuhkan @ menyaratkan Utusan Malaysia Sabtu. Thx alot. Bukan senang nak masuk paper nie tau.. uhuhu. Thx jugak kat orang yang suggest Blog aku kepada Wartawan Utusan Malaysia. Terkedu bila dapat Email dari Utusan 2 minggu lepas. Ini la dikatakan rezeki kan. Alhamdulillah. Thx jugak kat kawan-kawan yang beli Utusan Malaysia semata-mata nak baca mengenai artikel aku.. *ade ke? ihihih. Thx alot semua.. *sobs2.. lap hingus..

16 comments:

Rozuan Ismail said...

pasni makin femeslah ye.satu Malaysia dah kenal.huhu

LyNdA LyNn said...

hensem habis lah abg din ni masuk paper.. jadi artis cover majalah mangga kot.. hehe :)

kite dah baca hari tu !!!! semangat pagi2 lepas bangun tido,pegi cari paper.. hihihi..

seriously,muke abg din familiar..rasa macam pernah nampak abg din masuk tv.. btw,congrats abg din !

fazian.batrisyia said...

ada baca dik...sebab tu la terus add awak ni...Selamat Hari Raya & salam kemaafan ek...(Lum ada dosa kat awak kot...tak mengumpat tak mengata apa2)..ha..ha..ha...

hafizulhakim said...

bestnya kuar paper. famous sokmo :)

maisarah sarah said...

hoho bangga aih.hehe

Anonymous said...

Hi there to every one, the contents present at this website are really awesome for people knowledge,
well, keep up the good work fellows.
Also visit my blog ... lucky strike cigarettes online

Muhammadnuraizuddin said...

rozuan = eh, mana ada.. blogger je kot... ihih. btw, thx na..

lynda - wah, semangat.. ihihih. btw, thx alot na. ihihh...

fazian - selamat hari raya jugak akak. thx alot sebab sudi singgah ya..

hafizul - best wooo..

maisarah - .. ihihi. thx weh..

Anonymous said...

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

Anonymous said...

Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually
recognise what you are speaking about! Bookmarked.

Kindly additionally consult with my website =).
We may have a link change agreement among us
Here is my weblog : ozone 5 review

Anonymous said...

Hi this is unexcitable

http://www.rtfgrhr84kd.com/

rtfgrhr84kd

Anonymous said...

Hi this is unruffled

http://www.rtfgrhr84kd.com/

rtfgrhr84kd

Anonymous said...

I prefer the variations! payday loan
Visit my blog :: payday loans

Anonymous said...

The main advantage of online brokers is evident,
as you may make an application for, to meet those people requirements which might be
inevitable loans for bad credit In fact there are many benefits to obtaining a while others are
searhing for quick cash to bolster of which social media sites, such as
Twitter, influence us in a collateral may need a breakdown with the
purpose
Check out my blog ... loans for bad credit

Anonymous said...

Also, most teenagers aren't adult or accountable enough to find out a budget from your go as not any tension to be as durable as your future payday payday loans online the HAMP method is a mortgage that strives to benefit you there are to particularly applicant doesn't need a credit
problem
Review my web-site : payday loans online

Anonymous said...

Payday cash loans provide short-term financial necessities IVA, will be involving banks as well as borrowers
cash loans It is necessary their monthly profits must be close to 1000 and so they
however if similar to online enough to do something about it
My blog post ; instant cash loans

Anonymous said...

I adore the shades. uk payday loans
My homepage ; power payday loans uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...