Sunday, July 15, 2012

Lawanya~ Header Mr. Secretary yang sangat rasmi!

Assalamualaikum...








Selamat Tinggal Header Lama


Apa khabaq semua kawan2. ihihih. Malam ni nak habaq kat hampa semua yang header blog Mr. Secretary dah berubah wajah. Blog Header yang aku damba-dambakan dah jadi reality wwoo.. Alhamdulillah, jadi kenyataan jugak akhirnya last touch up untuk cantik n kemaskan blog aku nie. Korang mesti nak tau sapa yang buat kat aku kan. ihihi. So, Just Click Here untuk terbang nun... jauh ke blog beliau. Terra bab2 photoshop brother nie..

Amacam Header aku.. Lawa tak? ihihih. Tak menyempat buat surprise untuk hampa semua tengok, dah aku terketaq-ketaq nak upload jadikan header blog. *kemain excitednya. Bagi aku, header sesuatu blog jugak memainkan peranan pentin untuk menarik minat para pembaca sekalian kan. Yelah,lumrah manusia memang sukakan kecantikan kan. Tapi, Header aku taklah cantik. But, fefiling kemas-kemas gituew.. ahaha. *nyampah mak~

Ada orang kata letak gambar sendiri sebagai header SANGAT POYO.. ahaha. Tapi, apa aku kesah kan. Blog aku, suka suki la kan. :p Kbai, Assalamualaikum..


20 comments:

Silent Thinker said...

aku suka header baru kau

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf mengganggu . Nak minta tolong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share & promot skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Maisarah Azmi said...

em, banyak jugak header yg guna... nice

Muhammadnuraizuddin said...

silent thinker : tq2.. yey.. ihih

cumuhama - wslm.. :)

maisarah - tq.. ihihhi

hawiz said...

simple...terbaiklah..

luqman zakaria said...

haeader baru nih paling cun! heheh~ biarlah kite nak letak gambar sendiri ke gambar itik ke gambar ayam ke kan..dah blog kite.. lol~

Muhammadnuraizuddin said...

hawis - tq so much na. ihih..

luqman - kan. betoi tu. ayam pun ayam lah. .ihhih

aslann said...

Untunglaaaah Din...Untunglahhhhhh.. :P

Muhammadnuraizuddin said...

aslan - lawa tak lan.?. ihihih

Mohd Khairi Khadzir said...

macam ahli silap mata je gaya tu hewhewhewhew untungglaaaa muke ade market, so ramailah yg nk tolong buat *tetiba hahahha

Dhofwatul' Aisy said...

simple dan comel. putih plak... suci bersih.. :)

L-mi Redzz said...

perghh!! terbayek r... cantok oooo....nk tempah header 1 blh?? hehehe

L-mi Redzz said...

perghh!! cantik ooo...nk tempah satu blh?? heehehehe

Muhammadnuraizuddin said...

l-mi - ihihi. boleh ja. ahaha. hg p la email kat orng yg buat kat aku tu. ahaha

Aesya Zealous said...

wewwitt..smart ah

Muhammadnuraizuddin said...

aesya - ihih.tq weh

LyNdA LyNn said...

comel lah header baru.. gaya mcm cikgu sekolah tgah mengajar murid je.. hikhik :)

Muhammadnuraizuddin said...

lynda - klu mcm tu, kena tukar bubuh Mr. Cikgu lah.. ihihihi

onie said...

jatuh hati dengan header baru ^_^

Muhammadnuraizuddin said...

onie - wah.. jatuh hati tu. ngan orng dlm header tu tak ke? ahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...