Monday, June 4, 2012

Mr. Secretary X dapat Hadir Malam Anugerah untuk Pengguna Internet Malaysia Sebab bercuti di Barcelona?

Assalamualaikum..



Tolong baca tajuk dengan nada sedih okey. tp, abaikan bercuti di Barcelona tu, jersi je tu.. Propa... Herm.. sedih dan duka aku bila membuat keputusan untuk tidak menghadirkan diri ke Majils Anugerah untuk Pengguna Internet Malaysia iaitu Digi Wwwow Awards 2012. sambil lap-lap air mata nie, aku nak habaq kat hampa yang aku terlibat dengan kursus wajib bagi kakitangan kerajaan di Air Keroh Melaka mulai Esok sampai 15 Hari bulan. 11 hari wooo..

Pakaian untuk dipakai di dalam malam anugerah tu dah ada sponsor. Dah try dah pun.. Tp, nak buat macam mana kan, tak de rezeki untuk memperagakan koleksi butik ........................ Huh, rahsia na.. Tapi, insyallah, Akan ku hantar wakil ke Anugerah tersebut untuk menyambut Trofi yang bakal dimenangi.. *eh, baru tercalon finalist, dah over! dan kompom modul untuk kursus malam 9 Jun dimana berlangsungnya Anugerah tu secara langsung, aku wat dek je n tak fokus. Mata akan tertumpu di BB.. Dok tengok twit dari wakil Mr. Secretary.. apa? nak tau sapa wakilnya, rahsia.. nantikan gambar dorang di sana ok..

sobs2.. *lap hingus.. Weh, dah xmo menaip dah untuk hari nie. ahahha... apa pun, doakan kejayaan aku na untuk Digi Wwwow Awards tu. Bersaing dengan blogger2 hebat kemain di alam space nie. dan nantikan Update melancong ke KELANTAN part 1 nanti ok..ihihi. Kbai.

4 comments:

Silent Thinker said...

tahniah sbb ko berjaya jd finalist!

dan jugak takziaah ko tak dapt hadiri majlis dan memperagakan pakaian yg disponsor..

nway gudluck!
=)

hawiz said...

tahniah din!!...ermm..sedey lak..huhu..sabar yer..

efa said...

haha cian ko din takpa dahulukan yg wajib* hehe dh try bju sponsor ok la tu merasa juga pkai bju sponsor huhu :) eh tertunggu2 siapa yg bkal ganti ambil trofi tu hehe sabar ya din :) btw good luck noh

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

menang x???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...