Tuesday, May 29, 2012

Alhamdulillah : Terpilih untuk menjadi Finalist Digi Wwwow Awards.

Assalamualaikum.


Alhamdulillah. Itu ja yang mampu aku katakan buat masa sekarang nie, tadi, tangan saja dok gatai2 p cek email lepas ada seorang sahabat FB sampaikan berita yang senarai calon akhir pilihan juri untuk Anugerah Digi Wwwow Awards dah keluar. Dengan tenang sambil disulami internet yang lembabz, aku perlahan-lahan menjengok email tersebut. Scroll dari atas hingga bawah.


Cek punya cek, rupa-rupanya ada email yang 4 hari sudah berada di inbox berkenaan dengan Digi Wwwow Awards.. Wah, melompat aku. Yeyyyy.. tercalon dalam senarai akhir pencalonan.. Wah, ala-ala Anugerah Berita harian pulak kan. So, apa yang aku kena buat ialah, send balik detail2 berkenaan entry tersebut. Termasuklah gambar-gambar.

Jutaan terima kasih kat kawan-kawan yang tak jemu-jemu mengundi.  tak lupa jugak kepada Kawan-kawan yang jemu mengundi. Just sekali undian pun dah amat bermakna.. Terima kasih banyak2.. Setiap undian hampa, Amat berharga. Cewah..Terima kasih na semua. .Mak & Abah, Kawan2 FB, Twitter, Blogger, Readers, Kawan2 Sesetiausaha, Staf2 UPSI, Student2 UPSI, Staf2 Baiduri dan semua yang turut mengundi. Lupa habis nak cakap apa. Excited. And.. and. Special thanks to IQRAM LUTHFI.. Tq so much semua weh.. 


Aku tak teringat langsung yang aku ada hantar jugak entry bervideo untuk kategori Social Media Gathering nie untuk anugerah Digi Wwwow Awards nie. Rezeki Allah nak bagi kan. Walaupun usaha berhempas pulas untuk kategori Blogger of the year tidak membuahkan hasil..*maksudnya, tak tercalon la tu...  aku bersyukur sangat2 dengan pencalonan anugerah nie.. :)

Menang tak menang aku tetap bersyukur. Bukan senang nak jadi Finalist kan. Susah woo.. Alhamdulillah..

4 comments:

Hanim Mahali said...

Tahniah !

Silent Thinker said...

tahniah!

Syuk Ry said...

tahniah.. !!

Muhammadnuraizuddin said...

hanim, silent thinker and syuk ray..

Tq so much na..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...