Thursday, May 10, 2012

Vlog Penjelasan nuraizuddin mengenai isu kecoh BELI UNDIAN untuk Digi Wwwow Awards 2012

Assalamualaikum..


 

Harap anda semua lebih berhati-hati di alam maya. Kerana duit, macam2 orang sanggup buat. hinggakan menfitnah! Balasan Allah sangat dasyat bagi kesalahan Menfitnah kawan.. Allah perkenankan doa orang2 yang teraniaya.. insyallah.

Apa pun.. aku tetap akan kuatkan semangat untuk meneruskan pertandingan Blogger of The year , Digi Wwwow Awards..  jangan lupa undi ya. Biarkan manusia ini menabur fitnah. janji, Allah mengetahui segala-galanya..

Untuk mengundi, Tekan sini

17 comments:

Miss Butterfly said...

sabar eh din? dugaan..

macam2 kes la dlm dunia blog ni..

btw, gudluck yep! aku vote vote vote hang :)

Muhammadnuraizuddin said...

miss butterfly - tq so much weh.. itu semuanya dugaan duniawi semata. aku dah chill... yeyyyy. dah bersemangat balik. anggap benda nie just normal dalam alam maya nie. fitnah menfitnah.. Thx alot weh undi aku hari2. .uhuhu.. tq so so so so much.. :)

Faziera193 said...

Biasala tu..lg diri dikenali, makin ramai kenalan dan begitu jugak musuh..kita tak cari pasal pun, orang lain cari pasal dengan kita..hati manusia ni macam2..so sabar je lah ye din..huhu
Btw, gud luck utk digi wow awards tu.. =)

Haruno Hana 하나 said...

sabar... PR yg 'untung' sbb saham dia utk masuk neraka makin bertambah.. dosa mfitnah lg besar drpd dosa mbunuh.. all the best utk award ni :D

siti khadijah said...

sabar ye kawan!!! dalam dunia ni selalu ada orang yang tak senang tengok orang lain senang, nak menjatuhkan orang lain..aku tetap support hang! ^^

Muhammadnuraizuddin said...

faziera - tq so much weh. betoi kata2 hg tu. uhuhu... thx alot na..

haruno - wallahualam. Harap2 si penfitnah tu dapat hidayah.. x sesuka hati fitnah orang lain pulak.. harap dia sedar kesilapan dia..

ja'a - tq so much weh. tq alot. tq..

tetaufiq said...

dah femes t sahabat kau ni jgn lupa ye din, pastu kete tu dah warna lain aku jeles, dan wish luck k, semoga dapat menang award tu, semakin dikenali semakin ramai haters, ignore je dorang ko akan berjaya.

Muhammadnuraizuddin said...

topek - thx alog weh sebb support aku.. entah la. aku nie cepat sedih.. sedih dengn manusia yg suka ambil kesempatan keatas orng lain. cewah. ihihih

p/s : baru 2 minggu tukar cat kreta. ihihih

efa said...

sabaq na din...biasa la tu org yg tak leh tgk sikit hg berjaya gitu la haha ignore ja eh...keep on blogging yea aku suka vlog hg lalalala sokong hg dri belakang hehe vote2 utk hang :)

syAzAnA said...

hai awakkk! baru first time dtg blog ni sbb mr Secretary tu menarik perhatian saya. hehe. sy dtg dr Digi Awards tu. Saya doakan awak yang terbaik utk competition tu!

eh, FYI, my mom pun secretary jugakk! cuma dah pencen. dah berkhidmat selama 30 tahun. lama kan? :)

syaz follow sini. yeay!

luqman zakaria said...

ade jugak dengar pasal nih..macam2 kan..

Muhammadnuraizuddin said...

efa - tq so much na weh. uhuhuhu.tq

syazana - thx ya sebb sudi singgah kat sini. Wah, your mum secretary jugak.. wah....

kuqman zakaria - itulah. thx bro sebb sudi singah sini

hazman aka species1980 said...

dah okey la bro... blog nie kira finalis la kan.... anyway good luck for digi awards yea

Muhammadnuraizuddin said...

hazman - tq so much weh.. :)

Norasiah Nasir said...

mula2 dulu..terpengaruh juga ttg beli undi ni..sgt2 sedih..

tp bila dah beri penjelasan begini bru tahu.,.minta maaf sebab salah sangka.

Muhammadnuraizuddin said...

norasiah - thx alot ya..

hafizulhakim said...

congratz jadi finalis! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...