Friday, April 20, 2012

Nuraizuddin Blogger Of The Year for Digi Wwwow Awards 2012

Assalamualaikum..

Wah, tajuk kemain lagi kan. Pagi-pagi buta nie, buat entry sambil tutup muka dengan tapak tangan. ihhhih. Sebab segan ngan hampa semua. Adalah dengan ini dimaklumkan yang aku join Digi Wwwow Awards. Wah, Curlass Kau Jemah! yang tak tahan tu, join katagori Blogger Of The Year woo. *pengsan. Dok bersaing dengan blogger hebat, terhebat dan kehebatan blogger Malaysia. Orang kata, belum cuba, belum tau kan. Bebesar hati dapat join n bersaing / memberi saingan kepada blogger2 hebat Malaysia. ihihih. so, dengan rasa segan dan pemalu, nak mintak tolong semua readers nuraizuddin.com untuk mengundi Mr. Secretary. Wah. tolong ya kawan2. Kalau diberi rezeki menang, aku buat kenduri woo. ihihih..Jom tengok bawah macam mana nak vote na. ..


UNTUK MENGUNDI, JUST CLICK BANNER DI ATAS NA.. Banner Nuraizuddin Blogger of the year.. Yeyyyy.. Apa lagi tunggu, Jom la undi. Undian boleh dibuat setiap hari. N ofcos nak mintak tolong hampa semua undi setiap hari. ihihhi.. Tolong na kawan-kawan.. Kalau hampa x support, sapa lagi nak support Mr. Secretary ni kan. :)

7 comments:

Nisa Kay said...

Aku tumpang berbangga sebab hang guna gambaq yang aku snap kat KLCC aritu kan? Ehh :P

Muhammadnuraizuddin said...

nisa - haah. uhuhu. pandai hg tangkap gambaq.. moment dia sangat lawa. thx nisa. weh, gud luck jugak kat hg. hg masuk gak kan. ihihihi

Solehah Shamsuddin said...

Voted! Goodluck ye. Anyways, sy akan vote blog ni lagi.

Muhammadnuraizuddin said...

solehah - tq so much weh. uhuhu. vote hari2 ok..

Ahmad Haziq Azlan said...

hamboi senyum tu

Muhammadnuraizuddin said...

haziq - sedekah tu. ihihih

Pisyek Kumar said...

Gua mewakili Persatuan Pisyek-Pisyek Sedunia ingin mengucapkan selamat maju jaya bro! xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...