Tuesday, May 15, 2012

MatLuthfi90 tolong aku terangkan jangan percaya dengan khabar angin.

Assalamualaikum.

Minggu lepas, seperti yang hampa semua tau, aku telah di tuduh dan difitnah berkenaan Digi Wwwow Award 2012. Tadi, masa bukak facebook, ada video mat luthfi yang diupload 22 April lalu yang macam sesuai ja aku kongi dengan hampa semua and especially kepada si Pujangga Rimba yang tak ketahuan hala tu. ihihi. Jom layan video dia. dalam kelakarnya, ada nasihat..


p/s : Jangan mudah percaya dengan khabar angin dan statement manusia yang tidak bertanggungjawab. ihih. Selamat beramal..

1 comment:

cik eka said...

huhu video ni pn sesuai sgt dgn isu do cekelat tu skrg
peace
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...