Tuesday, April 10, 2012

Malay Romantic Propose Ever by NurAizuddin Production.. Eh! Ever?

Assalamualaikum.

Wah, lama rasanya tak share video yang aku buat dengan korang semua. Yelah, memang aku jarang buat video pun. Kalau dipaksa n terpaksa., #ops! baru lah aku buat. ihihih. Yelah, kemalasan yang melanda diri memang x dapat dibendung. Ditambah lagi dengan kondisi laptop yang sarat. Huh. Sabor jelah. Ok, Today, aku nak share video yang aku dah siapkan untuk kawan aku yang bakal melangsungkan perkahwinan beliau. But, sebelum tu, dia nak buat Video Propose ala-ala Awal n Sya Al-yahya gituew.. Tapi, xde orang nak sponsor like them nak live kat Astro kan. hihih. Ok, Hayati n Enjoy okey..

ia berkisahkan seorang jejaka yang ingin melamar Teman Istimewanya untuk dijadikan isteri. Tetapi, Apa bila saat beliau ingin meluahkan kata cinta, Teman Istimewanya tidak kunjung tiba.. dan teruskan menonton untuk mengetahui dengan lebih lanjut.


Aku xda apa-apa nak bagi sempena Perkahwinan beliau. Just video ini ja yang mampu untuk dijadikan hadiah perkahwinan. Tahniah Bro. Cepat-cepat dapat anak.. :)

4 comments:

maisarah sarah said...

nice.haha.lari berkaki ayam je.hehe

Muhammadnuraizuddin said...

sebab dia excited.. ahahha

Lizzie Yasmin said...

Kenapa kalau nk melamar kene cakap bahasa English? "Wani, sudikah awak berkahwin dgn saya? " nmpak lagi sweet kot.

Muhammadnuraizuddin said...

lizzie - betul tu. xpa, akan diperbaiki dimasa yang akan datang. tq ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...