Thursday, February 16, 2012

NurAizuddin kembali bervlog dan ditaja oleh GSM-UPM [video] . Awesome!!!!

Assalamualaikum.

Untuk entry kali nie, aku nak berceloteh pasal Passion, Determination n Grit.. Korang tau tak apa maksudnya?..ihihi. kalau nak tau, jom tengok video yang aku sediakan yang ditaja oleh GSM-UPM Serdang.. Untuk ke GSM-UPM,  click here .Pastikan anda menonton video ini dengan menekan button HD untuk kualiti video yang Awesome. Eh!




hope anda semua dapat input dari video ini. N jangan lupa untuk click button like FB kat bawah ni..ihihi :)

6 comments:

Mr. Sepet said...

best . . hehe

FaridzulArifin said...

like3..determine

Muhammadnuraizuddin said...

MR. SEPET - iihih.. best2..

faridzularifin - ihihih.. ihihih

maisarah sarah said...

key to success :
1)minat+
2)tekad dan usaha+
3)ketabahan dan keberanian
= kejayaan

no 3 tu aku xpasti apa yang ko cakap.memula dengar macam kegagahan.aku pun dah macam apakah!!haha cuma paham berdasarkan subtitle.

nice info tapi rasa macam muzik background dia agak kuat gak la.huhu

Clumsy Boy said...

Alaaaa.. tak leh nak play.. video stream not found. UPM blocked la nih. haishhhhhhhh...

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - lah, yeke. tq ye sebab coment. nnti aku perbaikan lagi..

clumsy boy - lah, yaka. adoy..uhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...