Monday, February 13, 2012

Contoh Minit Fail

Assalamualaikum.


Untuk entry kali nie, Mr. Secretary nak tunjuk contoh Minit Fail yang digunapakai oleh Mr. Secretary di pejabat. Minit Fail ini adalah bertujuan untuk memudahkan proses pencarian dokumen yang telah difailkan. Dengan hanya menyemak Minit File yang dilekatkan di belakang muka depan fail, kita dapat mengesan dokumen yang diperlukan dalam masa yang singkat.

Jadi, kepada anda yang masih belum mengenakan Minit Fail didalam sistem pemfailan anda, saya yakin 100% bahawa minit fail ini akan membantu anda untuk memudahkan dan mengurangkan masa didalam proses pencarian fail selain tagging / nombor / nama / warna di fail anda.



Bil
Tarikh
Pengirim
Perkara
Tarikh Terima
































































































































































5 comments:

maisarah sarah said...

thanks for the info.buat org2 mcm aku yang menanggung keje kerani ni agak blur la gak.haha.nasib la fail xbanyak sgt

Muhammadnuraizuddin said...

maisrah - xpe,..kita share apa yg kita tahu..ihihih tp, klu kakitangan kerajaan, mesti dah familiar dah dengn benda nie.

maisarah sarah said...

haha aritu dah ada blaja kat kursus 5s+2s tapi tu la.nak praktikkan tu berattt sgt.haha..

aku ni bawah bdn berkanun.hehe.bulan 3 nanti baru leh relax sbb kerani dh masuk.huhu

Jia Nur Fizza said...

bercakap soal ni baru tadik jer pening kepala cari fail yg bos mintak...previous org len yang wat keja ni...gud info...keep up the good work..=)

Anonymous said...

nak tanya,Mr. secretary tau x tentang no. rujukan sijil?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...