Monday, January 9, 2012

Percubaan ke-3. Video Wedding [OutDoor] di Taman Tasik Taiping

Assalamualaikum.



Hampir sebulan aku cuba upload Video nie kat 1tube.my . Dan akhirnya, petang tadi aku berjaya jugak. hahha. Aku pun tak tau masalah apa tapi, berkat kesabaran untuk mengupload telah menepis segalanya. Bukan taknak upload di youtube. Tapi, biarlah video ini diputarkan di 1tube.my dulu. Then, baru lah di Youtube. Support our local product. Cewah. Ok, berbalik untuk entry kali nie, aku nak share Video wedding yang ketiga aku hasilkan. Ini samasa OutDoor sahaja. Full Highlight akan diupload besok . Insyallah kalau internet tak meragam. Aku mempersembahkan video Wedding [outdoor] pasangan Hilmi dan Zuraida...

Pastikan anda menekan button HD di Video untuk kualiti video yang lebih tinggi.


P/s : kalau anda berpuas hati n nak menempah perkhidmatan aku, jangan lupa contact ya. Harga leh runding.ihihih.. N jangan lupa tekan buton Like FB kat bawah nie. :)

2 comments:

maisarah sarah said...

suka bila tgk video tu mcm slow motion je.ahaks i like

part masa diaorang hug lepas wife dia muncul tu mcm goyang skit.ke aku yg spero??hehehe

pasrt last suka.cantik pic tu ^_^

nice job >_<

Muhammadnuraizuddin said...

ihih..tq maisarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...