Sunday, January 8, 2012

Hobi Anak Malaysia Sekarang

Assalamualaikum..

Dengan teknologi dan kemudahan yang ada sekarang di negara kita, anak muda Malaysia secara kreatifnya, telah banyak menggunakan skill dan bakat di dalam diri masing2 untuk menghasilkan sesuatu yang menarik yang boleh dijadikan bahan tontonan.  Tidak dinafikan bahawa di negara luar perkara seperti , Cover lagu, Alih suara, miming dan sebagainya telah menjadi satu hobi kepada mereka. Di Malaysia, perkara sedemikian masih baru dan tidak ramai yang berpeluang untuk mencubanya. Di bawah, saya telah sediakan satu video dimana seorang remaja kita yang berbakat dalam bidang nyanyian dan pertama kalinya mencuba tampil dengan cara membuat Cover lagu. Jom layan..


Amacam? korang pun berminat nak buat macam nie ke?. so, cubalah. and anda boleh upload video di Youtube dan 1tube.my.

4 comments:

^ Uncle Syaf ^ said...

perghhh nak try jugak lah dok...trimas share video ni..nk buat sangat jugak, x kire :P

Rozuan Ismail said...

semua gila nak menyanyi je

yna fazlyna said...

nak menyanyi tapi suara tak sedap!

Muhammadnuraizuddin said...

uncle - ahah. buat lah.
rozuan - ahaha. ko nak nyanyi tak?.haha

yna - ahha.. tak baik. biarkan dia. asalkan bahagia..ihihih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...