Tuesday, January 17, 2012

Gambar Outdoor pengantin yang aku cover minggu lepas.

Assalamualaikum.



Untuk entry kali nie, aku nak share gambar pengantin yang aku shoot sabtu yang lepas. Gambar nie tanpa edit  ye. Just betulkan skit apa yang kurang je. ihihihi. Pengantin merupakan junior. Wah, junior aku dah kahwen! *biarlah, dia pompuan. Ayat nak sedapkan hati..ahahha.




Aku sengaja bubuh sikit ja gambar. Sebab x nak sarat sangat. *konon. ahhaha. Klu nak coment pasal gambar nie, coment lah na. Aku pun dok belajar-belajar lagi. ihihih.

8 comments:

Rozuan Ismail said...

smartlah.hoho

FaridzulArifin said...

cun...

Nisa Kay said...

keep it up :D

kena berlatih banyak ye din.. ade potensi besar tu.. mana tahu din punye rezeki leh kembangkan lagi bakat photography :)

maisarah sarah said...

pic last comey :)

Anonymous said...

rozuan - tukang amik gambar yg smart kan.ihihihi

faridzul - haip.. binik orng tu.ihi..

nisa - uhuhu. aku dok belajar2 lagi. banyak yg kurang. thx nisa sebb support. cewah..ihihih. nnti ada rezeki, aku shoot hg.ihihih

[k]o{q}i[n] said...

better... keep on practicing... mggu dpn ikut aku g kenduri... try wat shoot utk membe aku lak

Muhammadnuraizuddin said...

koqin = ahaha. xmo aku bwk kamera. tired. coz, pagi tu aku ada family day. :)

hawiz said...

style lorh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...