Friday, January 6, 2012

Azam 2012 - Dah penat tanggung dia. Aku nak cari baru

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, syukur kepada yang maha berkuasa kerana kita masih diberi peluang untuk menikmati kehidupan di dunia. 2011 telah melabuhkan tirainya. Banyak peristiwa / kenangan pahit manis yang diukir. Aku bersyukur jugak kehadrat ilahi kerana azam 2011 nak kerja dengan governement tercapai. so, 2012 nie apa pulak kan?.heheh. Xlah nak pasang azam/harapan yang melambak dan vouge2. Just yang termampu. Rasanya, masih tak terlambat aku nak share ngan korang semua azam 2012 aku..kan..


Bukan apa, daripada bulan-bulan beratus ringgit habis untuk repair kereta lama, baik bayar bulan-bulan kereta baru kan?. Terseksa aku weh. Setiap bulan kereta aku buat hal. sobs..sobs..

Insyaallah.. Kalau diberi rezeki. Sedap sikit kan nak bawak p travel kereta nie. Minyak pun save. Engine berteknologi VVTI la katakan ... Amin..

Kbai~

15 comments:

maisarah sarah said...

pehhh untung la~~~

semoga berhasil memilikinya.hahaha

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - insyaallah..amin.. doa-doakan weh.ihihihi

maisarah sarah said...

amin.sila2 kumpul duit.aku xde rasa nak beli kete pn even dah keje nak dkt setaun.sebabnya takut nak bawak.padahal lesen dah lama ada.hahaha

Muhammadnuraizuddin said...

itu kelakar..ahahha

maisarah sarah said...

cis!!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ye baik habiskan duit beli yg bru dr habuiskan duit utk yg lama dn asyik duk merepair je kan? hehe. pilih yg ok tau pasni.

cik pieja hut said...

semoge tercapai hajat hang tuh din .

nanti bawak aku ye naik kete hang . baru vouge sikit

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - heheh. melawak ja..

fifiey = itulah.. haah. harap dpt la kreta seperti di atas.heheh

cik pija - heheh.insyallah. amboi2, nak vouge je kan?..ahhaha

cik pieja hut said...

semestinye !

biase lah manusia .

:별_wie143:: said...

insyaallah - der rezeki mmng x kemaner kete idaman tuh... :)

belia skrang kene pandai planning financial ~ nnt dah der family ker, dah ader anak ker , x ler "cukup2 makan jer idup"

aQu suggest saper yg minat nak start saving, try ASB.. :)

Muhammadnuraizuddin said...

wie 143 - aku memang menabung kat asb pun.uhuhu.. agak tinggi faedah dia kan.?.. :)

Rozuan Ismail said...

nanti kasi aku tumpang ye.

Muhammadnuraizuddin said...

wah rozuan. ko pakai vios. untung lah..haahah

Nem0 o0h Nem0 said...

masyukkkk... ;)

Muhammadnuraizuddin said...

nemo - mana ada.. tp, dah mcm jatuh cinta kat proton tuah la pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...