Friday, September 23, 2011

Seloka di hari raya (NurAizuddin bervideo clip)

Assalamualaikum...

Di entry yang lepas2, aku ada menceritakan yang aku g hangout buat video clip hari raya bersama-sama kawan2 aku kat Taiping kan.ihihi..inilah hasilnya.. saja ja berjinak-jinak nak wat video2 mcm nie..ihihi. cube benda yang baru kan..so, jom layan.. Pastikan hampa suma click button HD untuk kualiti video yang lebih tinggi.ihih.. 


P/S :  Nantikan entry yang seterusnya ye.. jap2,.. jangan lupa click button like FACEBOOK kat bawah tu tau.. ihihi.. OK, babai.. Slm.

Wednesday, September 21, 2011

#12 - Wordless Wednesday [kekacakan]

Assalamualaikum..



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

Tuesday, September 20, 2011

Iftar bersama Octove [laman sosial baru Malaysia]

Assalamualaikum..

Pada ramadhan yang lepas, Aku berpeluang untuk bersama2 berbuka puasa bersama-sama ahli Octove.com. Memang best woo.. So, nak tau apa yang berlaku kat situ. n apa itu Octove, Jom layan video kat bawah nie.. Tapi, sebelum tu, if nak tonton video ini dalam kualiti video yang tinggi, click button HD kat video nie ye..



Actually, aku n blogger cun nie, n blogger cantik nie tiba terlewat.. ihih..Kami terpaksa berbuka didalam kereta dulu.ihihihi.. So, moral storynye, rancanglah perjalanan anda..cewah.ihihi..

P/S : Jangan lupa menonton video Nuraizuddin yang seterusnya di entry berikutnya..ihihih. Selamat berinfomasi. Slm.

Monday, September 19, 2011

Makanan terbaru dimusim perayaan .. Apa dia?..

Assalamualaikum

Apa khabar kawan-kawan.. harap2 sihat hendaknya..ihihi.. Amacam hari raya hampa, best ka?.. ihihih.. untuk entry kali nie, aku nak citer pasal makanan-makanan yang aku mencekik sepanjang hari raya nie.. Serius aku makan tak hingat dunia.. Semalam pun masih menghadiri rumah terbuka.. Adoy, Perut makin membuncit woih..


Actually, aku tak makan banyak jenis makanan pun.  Bajet nak pantang / jaga pemakanan n nak mantainkan bada.. Tp, aku nie jenis pantang nampak..itu masalahnya..ahaha.. Setiap beraya umah orang , kompom aku bedal sampai lincin pinggan..iihihi ..Tapi, raya taun nie, kebanyakan rumah yg aku ziarah menyediakan makanan yang tak jauh beza,  Aku rasa korang pun mcm tu kan.ihhi..

Lemang.. Memang wajib kat setiap rumah kan?.


mee kari.. 

Rendang.. Ayam ada.. daging pun ada..


Actually, ada banyak lagi makanan2 yg aku mencekik.ihihih. klu nak post semuanya, sampai besok pun aku tak abis nak upload gambar kat sini.ihihi..Tp, bulih dikatakan makanan2 diatas adalah makanan yang paling kerap aku jumpa.. cewah..

Ada satu makanan yang korang tak familiar langsung.. n kadang2 dengar nama pun tak pernah.. Makanan nie amat femes di kampung aku PANTAI REMIS, PERAK .. Memang kat sana dah jadi macam makanan wajib bila musim perayaan. Sebab penyediaan dia pun tak lah susah sangat.. Inilah pebret makanan aku bila raya menjelma..cewah.. Mak aku mesti akan penuhkan request anak2 untuk buat makanan nie.. Klu  korang nak tau, mana2 aku p, if aku cerita makanan nie, kompom dorang pening dok pikirkan bentuknya..ihih.. Memperkenalkan secara exclusive kepada korang...


LAKSA MEE


P/S : Laksa mee sangat sedap.ihihi..klu korang nak rasa, Mai la umah aku raya taun depan ye..ihihih.. Satu lagi, ingat tau,.. jaga pemakanan, jangan nak bedal je..if ada darah tinggi or kencing manis, Bawak2kan besabor bila nampak makanan tu.hihih.. Selamat berinfomasi. bai.

Thursday, September 15, 2011

Danny X-Factor pulak yang diinterview oleh NurAizuddin

Assalamualaikum...


pinjam dari Cik gugle..

Pada bulan Ramadhan yang lepas, Aku telah dijemput untuk bersama-sama meraikan majlis bersahur bersama Kumpulan X-Factor dan anak-anak yatim di rumah anak yatim An-Najjah, Kuala Lumpur. Selepas selesai makan semua, aku berkesempatan untuk meng'interview' salah seorang daripada kumpulan X-Factor iaitu danny.. Wah, dah cumil dia sekarang..ihih.. Jom kita tonton video yang aku dah sediakan nie. Nak tau perkembangan dia apa sekarang? View la..ihihi..


                     

Di kesempatan ini juga, Aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Danny Xfactor. Jom kita reramai doakan kebahgiaan beliau hingga ke anak cucu. Abang danny! Jemputlah saye ye..ihih.

P/S : Terima kasih na sebab sudi kat Blog picisan aku nie.. Ada masa, godek2 la blog nie.. Banyak video2 aku bersama artis2 sensasi Malaysia. Thx skali lagi na kat hampa semua.. Jangan lupa untuk CLICK BUTTON LIKE FACEBOOK kat bawah nie.ihih. Selamat Berinfomasi, Okbai.

Wednesday, September 14, 2011

Status NurAizuddin pada waktu dan hari yg sama di Facebook

Assalamualaikum...

Dalam dok syok2 berfacebook, tiba2 tertengok kat side bar ada status2 yang pernah kita post pada tarikh yang sama tetapi didalam taun yang berlainan.. Jom tengok,. Mengikut penelitian aku, Status itu amat diperlukan pada waktu ini bagi aku.. Iaitu kawan.. Cewah.. Melampau Feeling nye.. Sejak 2 menjak nie, aku sering kemurungan,.. nak kata period, mustahil kan~.. Tp, tah lah. Mungkin situasi aku yang mahu meninggalkan kenangan sekarang membuatkan hati/ perasaan aku gundah gulana.. hahah....



Aku sayang suma orang disekeliling aku sekarang.. Housemte, Ofismate, Kerabat Mohammad,(hihihihi), kawan2 blogger, kawan2 Selangor dan orang yang mengenali aku ketika aku bermastautin di Klang nie.. Sungguh berat aku nak tinggalkan Kenangan nie weh.. Tambah2 pekerjaan aku sekarang.. :(

P/S : Setiap pertemuan, pasti ada perpisahan. Kerana ia adalah adat manusia biasa.

#11 - Wordless Wednesday [ Like Mother Like Son ]

Assalamualaikum..



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

Exclusive Video NurAizuddin Interview Zac X-Factor

Assalamualaikum...



gambar pinjam dari cik Google

Pada Ramadhan yang lepas, Aku telah dijemput oleh kak SHERLIZA untuk bersama-sama meraikan majlis bersahur bersama Kumpulan X-Factor dan anak-anak yatim di rumah anak yatim An-Najjah, Kuala Lumpur.  Setelah selesai majlis tersebut, aku berkesempatan untuk Interview Zac X-Factor di sana. Jom kita layan video yang aku dah sediakan nie..ihihih.




P/S : Terima kasih na sebab sudi masuk blog n tengok video nie na..ihih.. If nak tengok video2 yang lain, bulih tengok kat side bar ye.. Nantikan entry seterusnya yang mengadungi video interview Danny X-Factor pulak.. Dan jangan lupa untuk click BUTTON LIKE FB kat bawah nie ye..ihiihih.. Selamat berinfomasi. Slm.


Tuesday, September 13, 2011

Video Mencarut Ahmad Jer, Uncle Syaf, Faiz Salleh & NurAizuddin . Sapa dorang nie?

Assalamualaikum...

Untuk entry kali ini, JOm kita layan video yang aku dah sediakan nie.. Video nie mengandungi ucapan Hari raya oleh 4 Orang pemuda yang kacak lagi bergaya *cari beg plastik nak muntah ... Iaitu Ahmad jer, Faiz Salleh, Uncle syaf dan NurAizuddin..

Ahmad Jer = Seorang blogger yang disegani dan pemilik Mediajer.com

Faiz Salleh = Seorang Photo/videographer Malaysia. Mempunyai daya kretivity yang tinggi didalam bidangnya.

Uncle Syaf = Seorang Vlogger dan Blogger yang hebat. Petah berkata-kata selepas director mengeluarkan perkataan "Action". Video2nya  akan membuatkan penontonnya tidak kering gusi. Untuk maklumat lanjut, click sini!

NurAizuddin = Nak tau sapa dia..? Xyah la..


OK, Dah tak larat nak merapu dah, Jom Watch this video.. Make sure hampa suma Click button HD untuk kuality video yang tinggi. Layan~


P/S : Walaupun 1Syawal dah berlalu, Masih belum terlambat untuk kita bermaaf maafan kan.. Tak semestinya di bulan syawal je kan.tp kan, sekrang syawal lagi.ihihi.. Jangan lupa Click button Like FB kat bawah nie ye.. Selamat berinfomasi, Wslm.

Monday, September 12, 2011

NurAizuddin Shooting video hari raya di Taiping.

Assalamualaikum..

Masih belum terlambat aku nak wish hari raya kan.. syawal tak habis lagi kan..ihihih.. Ok, nie aku nak citer sikit pasal video raya nuraizuddin yang akan kluar pada penghujung syawal.. Actuly, video nie just suka2 untuk merakamkan kenangan aku beraya bersama kawan2 di Taiping.. Tapi, memandangkan hanya bapa kerat je yang join, Sebab yang lain buzy dengan hal masing2, aku pun patah semangat nak teruskan niat.. :)

Tapi, setelah di fikir balik, wat apa nak beria2 kepada manusia2 yang tak beria nak ikut serta kan.. Baik aku teruskan dengan kawan2 yang mau terlibat sama.. kan?.. So, pkul 6 petang baru start.. Memang agak kelam kabut.. shooting time terbabas sampai kul 1 pagi..ahaha. memang kelakar.. Apa pun, kawan2 aku yang ikut serta memang sporting..aku pun tak sangka dorng sanggup buat scene yg diarahkan.cewah.. , Aku pun segan sebenarnya..ahaha.













 Mereka Terbaik

P/S : kawan2, Jangan lupa untuk saksikan Video raya yang akan kluar penghujung syawal nie ye.. Nantikan ye.. ihihi.. jangan lupa tekan BUTTON LIKE FACEBOOK kat bawah entry nie ye.. Selamat Berinfomasi, Slm.

Friday, September 9, 2011

Video NurAizuddin di Rakaman Melodi Raya

Assalamualaikum..

Pada Beberapa hari lepas, Aizuddin berkesempatan untuk sama2 memeriahkan Rakaman Melodi Raya di PWTC, KL. Suasana di dalam dewan amat meriah. JOm tonton video yang Nuraizuddin dah sediakan bagi paparan anda semua. Pastikan anda tonton didalam format HD bagi kualiti video yang lebih tinggi.

Untuk kepantasan video , CLICK HERE


P/S : Nantikan entry daripada Nuraizuddin.com yang seterusnya.. :)  Jangan lupa click button like Facebook di bawah ye.. Kita share reramai..ihihi..Selamat berinfomasi.. Slm.

Thursday, September 8, 2011

Artis Lelaki Malaysia. Exclusive NurAizuddin Bergambar Bersama

Assalamualaikum...

Untuk entry kali ini, Aku just nak tunjukkan gambar2 kenangan (cewah) di rakaman Melodi Raya bersama-sama artis2 lelaki Malaysia yang hadir sepertimana entry sebelum ini. Bermesra bersama Artiw wanita Malaysia di PWTC ( jangan maleh2 nak scroll kebawah ye) ihihihi




Afif AF9 (penyanyi)

Nubhan (Penyanyi)

 Mat Deris @Ahmad Busu (pelakon)

Mamat Sepah (Pelakon)

Zul Handy Black (pelakon)

Cat Farish (pelakon/Penyanyi)


A Rahman Hassan (Penyanyi)


Budiey (Artis Blogger)

P/S : Jangan lupa baca entry aku yang akan datang ye.. :) Selamat Berinfomasi ..

Wednesday, September 7, 2011

#10 - Wordless Wednesday [ Setiausaha ]

Assalamualaikum...



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

Tuesday, September 6, 2011

Official Watermark untuk nuraizuddin.com

Assalamualaikum..


Lama rasanya tak menaip untuk blog nie.. ihihih.. OK2, untuk entry kali nie, sya just nak tayang header baru sya.. kredit to seorng blogger yg femes nie.. Blog beliau sering masuk majalah woo.nak tau sapa, CLICK HERE


P/S : Mulai saat ini, Ini adalah official watermark untuk blog nuraizuddin.com ..ihihi.. okbai

Saturday, September 3, 2011

Amir AF9 di interview oleh NurAizuddin .. Jom kita tengok apa yg dorng borak..

Assalamualaikum...


P/S : Nantikan Entry NurAizuddin yang seterusnya.. Kita tengok artis mana pulak yang di interview.. Selamat Berinfomas, Wslm.

Friday, September 2, 2011

Iqa Mentor di Interview oleh NurAizuddin mengenai Perkembangan beliau pada bulan ramadhan yg lalu

Assalamualaikum...




P/S : Nantikan entry seterusnya.. Artis mana yang akan di interview oleh NurAizuddin .. selamat berinfomasi, Wslm.

Thursday, September 1, 2011

Awi Rafael di "interview oleh NurAizuddin serta ucapan raya beliau.

Assalamualaikum..



P/s: Nantikan Entry seterusnya ye kawan.. Giliran Iqa Mentor pulak diinterview

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...