Friday, August 26, 2011

Wednesday, August 24, 2011

Video Berbuka puasa Bersama MuzikFm..

Assalamualaikum..




Pada minggu lepas, saya dijemput untuk menghadiri majlis Berbuka Puasa di Pearl International Hotel yang dianjurkan oleh Muzik fm bagi meraikan Anak2 yatim. JOm kita layan video yang saya sediakan ini..  :) . Untuk kualiti video yang lebih baik, Pastikan anda semua menonton video ini didalam format HD,


Untuk kelajuan Maxima, CLICK HERE

p/s : Ucapan ribuan terima kasih kepada pihak Muzik FM dan Pearl International Hotel kerana menjemput saya bagi memeriahkan lagi suasana. Terima kasih juga kepada artis2 yang sempat saya temubual seperti Awi Rafael, dan ika kerana memberi kerjasama yang baik ketika sesi intervw dijalankan.. Selamat Menjalankan ibadah puasa dan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI .

Thursday, August 18, 2011

Video NurAizuddin di event Penyampaian hadiah [ASWARA]

Assalamualaikum..



P/S : Nantikan Video Bersama Nuraizuddin pada minggu depan.. Video intervw artis2 Malaysia di Majlis - majlis Berbuka puasa.. Selamat berinfomasi, Selamat berpuasa.. :)

Tuesday, August 16, 2011

Gambar Mesra NurAizuddin bersama artis-artis wanita Malaysia .

Assalamualaikum..

Untuk entry kali nie, aku just nak canang gambar - gambar mesra  yg sempat aku ambil bersama artis2 wanita  yang hadir di rakaman Melodi raya tempoh hari..ihih. Jom usya2 .. :)





























P/S : Jangan lupa untuk usya next entry aku ye. Untuk entry tersebut, gambar2 mesra Nuraizuddin bersama artis2 lelaki yg hadir di rakaman melodi raya pulak.. aish, lain mcm je bunyi..ahhaha

Monday, August 15, 2011

Video Disekitar Gathering Sahabat Blogger di Extreme Park July 2011

Assalamualaikum..



P/S : Jangan lupa follow aktiviti2 nuraizuddin din Twitter @nuraizuddin ye.. :)

Friday, August 12, 2011

Beramah mesra dengan krew-krew Melodi di Rakaman Melodi Raya 2011

Assalamualaikum..

Pada sepanjang bulan ramadhan ini, NurAizuddin akan update entry2 mengenai aktivitinya bersama artis2 tanah air di event2 berbuka puasa dan rakaman hari raya 2011. Untuk entry kali ini, Aizuddin nak update mengenai Rakaman Melodi Raya 2011. 





Di rakaman ini, NurAizuddin sempat berborak dan bertukar biss card dengan krew2 melodi. Macam biasalah kan.. Mesti mau ada gambar kenang - kenangan.. ihihih..


Amboi2.. aku baru je nak posing, dorang dah over dari aku..ihih..


Sweet gilor nie..ihihi..

P/S : Nantikan entry seterusnya yang mengandungi gambar2 NurAizuddin bersama Artis2 yang hadir di Rakaman Melodi raya ini. Selamat berinfomasi, Wslm.



Wednesday, August 10, 2011

#9 - Wordless Wednesday [ like father like son?]

Assalamualaikum..





Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.


Tuesday, August 9, 2011

Metrowealth Film .. Vlog Bersama NurAizuddin di Pratonton Senario Ops Pocot

Assalamualaikum..

Apa Khabar semua.. Di sini masih belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan. ihihi.. Untuk entry kali ini, aku ingin berkongsi video hasil editing dan di hostkan sendiri oleh aku.cewah~.ihhi.. Jom kita layan video dibawah nie. Pastikan korang meng'click button HD untuk kuality video yang tinggi.

Untuk kepantasan Maxima, Click Here

Sebelum ini, Selepas je aku balik dari Pratonton filem nie, aku telah review filem ini di sini. CLICK HERE .. Jika korang nak tau perasaan dan coment aku terhadap filem nie, kat entry tersebut ada aku ceritakan.. Memang terbaik abang2 senario nie ..ihihihi

P/S : Nantikan episod bersama NurAizuddin yang akan datang ye.. Jangan lupa coment n share video ini tanda korang support hobi aku nie..ihihih.. Selamat Berinfomasi, Wslm.

Monday, August 8, 2011

Awi Rafael - Bila Aku Jatuh Cinta

Assalamualaikum..

Kemunculan Awi Rafail memang telah merancakkan lagi industri seni tanah air kita. Jika dulu beliau terkenal dengan lagu "Pulanglah" , kini beliau telah memikat hati peminatnya dengan lagu "Bila Aku Jatuh Cinta" dengan melancarkan Official Video terbarunya untuk lagu ini.

                   

P/S : Aku suka gila dengan video clip nie.. Memang terbaik.. 10 bintang.. jom share Official video ini di laman sosial kita masing-masing tanda sokongan kita terhadap penyanyi tanah air.




Sunday, August 7, 2011

Video Majlis Penyampaian Hadiah kepada pemenang Pertandingan Video Promo

Assalamualaikum...

Jom kita layan video Majlis penyampaian hadiah nie.. Nak tau sapa Menang., tengok lah video nie.. ihihih.. Klu tengok muka ala2 mcm kat header nie, Dia la tu...ihihi..


Akmal hilmi memenangi tempat yang kedua..  dan tempat yang ketiga dimenangi oleh Bro dari Perak. Tahniah kepada para pemenang.. ihihi..

P/S : Klu ada contest2 vlog, jom la ramai2 join..best woo. Selamat berinfomasi, wslm.

Wednesday, August 3, 2011

#8 - Wordless Wednesday [ sapa melepas tutup idong ]

Assalamualaikum...  




Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

Monday, August 1, 2011

Aku jadi Wartawan la pulak..ihihi..jom layan video yang disediakan khas nie.

Assalamualaikum..

Apa khabar suma kawan2..ihihi..moga2 sehat hendaknya.. berbalik dari tajuk entry nie, aku telah menjadi wartawan.. Tapi, wartawan untuk video sendiri je...ihhih.. Jom layan video nie.. pastikan anda click button HD untuk kuality video yang maxima ye..

 Untuk kepantasan Maxima, CLICK HERE

P/S : Tolong share2 kan video nie ye untuk pengetahuan semua dan tanda anda semua sokong saya didalam pertandingan WARTAWAN RAKYAT oleh GRADUAN untuk liputan GRADUAN ASPIRE 2O11 tempoh hari..ihih.. Selamat Berinfomasi, Wslm.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...