Tuesday, December 6, 2011

Video Highlight #OctTwtFest .. Ramai retis twitter woi.

Assalamualaikum..



Bulan October yang lepas, aku pergi ke #OctTwtFest yang berlangsung di DG HQ Shah Alam. Wah.. Ramai sungguh pengguna Twitter berkumpul. And yang paling penting, This Festival telah memacah Malaysia Book Of Record dengan mengumpul lebih 2000 pemilik acount Twitter. Wah, Bangga aku became apart of them. Ok, jom layan video highlight aku di sana dan jangan lupa untuk click button HD kat video nie ye.. :)


P/s : Jangan lupa untuk menonton video aku yang akan datang ok..ihihi. n jangan lupa untuk membaca entry ini dimana aku membuat statement bahawa Twitter tettttt!!!! [tekan sini]

4 comments:

Jamban Comel said...

aku pasan ada part aku karok haha ,malu den tee hee.

[k]o{q}i[n] said...

pendek sgt... bru je nk feeling2.. adehh...

Muhammadnuraizuddin said...

jamban = ahahha. poyo nak malu. hg kan retis...

ayie - aku n faiz excited masa kat sana. So, tak sempat nak wat video lama2. ini ja yang termampu...hahaha

Fayyazmii said...

meriahkan octtwtfest ni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...