Friday, December 2, 2011

sayabulat xlagi relevant bagi blog

Assalamualaikum..

Apa khabar kawan2. Cewah, baru nak tanya khabar dlm ini entry kan. Entry sebelum2,? hampehhh... hahha. korang ada perasan sesuatu tak kat blog aku nie.? selain dari penambah baikan kolum2 kat atas tu, background , side bar , header.. and semua lah.. *konon nak kasi nafas baru... Ada satu benda yang aku baru tukar tadi..ihihi...Nak tau apa dia.. kene bayar seblas sen dulu. buat tabung blog. hahha. itu je harapan blog nie nak bli renew domain. #eh.


IMCIRCLE@SAYABULAT 

bertukar

MR. SECRETARY

Dalam dok godek2 blog tadi, nafsu nak tukar nama blog berkobar - kobar. Yelah, zaman berubah,. Tajuk blog pun berubah *bulih plak mcm tu. Pada dulunya memang aku bulat.. That Y la aku guna tajuk blog sayabulat bagi memperkenalkan blog pada zaman muda mudi berblogging dulu. Tapi, makin hari makin tak relevant tajuk blog aku nie. Sebab saya dah tak bulat.. Trimass bayo aura. *tetiba. Bila ke gath je, mesti orang tak caya yg aku ialah pemilik blog imcricle@sayabulat sebab dorang gambarkan aku nie seorang yang pembela lemak. bak kata Cik Epal. hahaha.

Mr. Secretary menjadi pilihan sebab aku nie kan dah bekerjaya sebagai Setiausaha pejabat. hahaha. *poyo je  SU lelaki. Yes! aku admit .. Aku memang setiausaha~ memang jarang lelaki jadi setiausaha.. tp, ini lah aku. Dah jadi Setiausaha sektor kerajaan pun. Mula2 sebab terpaksa, tp, lama2 dah sejiwa. Cewah! Memang sukar jadi setiausaha jika kau jantan sejati seperti aku.hahah sebab kerja2 setiausaha nie memang renyah (cakap perak) / leceh (cakap Keyel). Fuh, kadang2 nak hempook file beb.. *sabor2

Jika korang perasan, *aku je perasan.. entry2 aku kebelakangan nie banyak entry yang menunjuk nunjuk hebat kat readers. ahhaha. Tak pasal2 nak mengajar buat surat tu , surat ni.. memo tu, memo nie..  Bajet power kan?.. walhal, aku pun dok tergapai gapai dilautan file cari contoh surat bila bos bagi arahan. Cait!. Bagi aku, kalau aku share jenis2 memo, surat, minit mesyuarat kat blog aku nie, sedikit sebanyak dapat membantu kau.. kau ..dan kau buat surat kalau terdesak nnti kan.Insyallah. Sharing is caring what... iihihih. Kalau nak senang bila korang perlukan nnti, p ja kat atas nun... ada kolum Mr. Secretary Helps. Kat situ berlungguk jenis2 surat n memo yang aku dah share. ihihi. Harap dapat membantu...

Manusia sering berubah. Perubahan tersebut adalah kerana faktor keadaan sekeliling. Kesannya, blog jugak berubah. Cewah!

P/S :  kalau korang search NurAizuddin kat pakcik google n kuar Mr. Secretary, jangan takut2 nak tekan pulak ye.. *bajet ada yang nak cari..

7 comments:

cik eka said...

pewitttt
cane boleyh kurus ny
rahsieeeeeeeeeeee..
ehekz
btw nice entry
:)

yna fazlyna said...

lame tak singgh blog ni kan.. dah banyak yng berubah selain dri penmbahn followqer nd yng terbru...bertukr nam lah pulk en. din ni..huhu

Muhammadnuraizuddin said...

cik eka - ahha .. sebab puasa dibulan ramadhan.. uhuhuhu

yna - iohiihi.. eh, mana ada. biasa2 ja..uhuhu..

elynnzainol said...

ape sebab kalo makan sikit tp makin gemuk? *tetiba eh haha

Muhammadnuraizuddin said...

elynnzainol = ahahah. sebab x bersenam.. klu x besenam, mcm mana nak bakar lemak kan..ihihi

jaa64 said...

betul2...dah tak bulat memang tak relevan la...mr .secretary tu ok pe :)

Muhammadnuraizuddin said...

jaa = ihihi.. tq jaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...