Tuesday, December 20, 2011

Next Wedding video yg aku cover.. perkahwinan Ain & Muzammil

Assalamualaikum..








Pada entry kali nie, aku nak tunjuk hasil video wedding Muzammil dan Ain yang aku hasilkan . Ain merupakan rakan sekelas ketika tingkatan 3.. Wah dah kawen pun dia kan. Terlanjur aku mengambil upah cover video n photo wedding bersama Faiz Salleh dan Azim Naqiuddin, Pn. Ain telah memberi kepercayaan kami bertiga untuk mengover hari paling bersejarah didalam hidup beliau. cewah.

Pastikan anda menekan button HD didalam video ini untuk kualiti video yang lebih tinggi. Jom tengok hasilnya..


P/s : Tahniah Muzammil dan Ain.

4 comments:

ANNUR said...

wahh nice! :)

maisarah sarah said...

cun video tu cuma ada macam gegar2 sikit.ke mata aku yg spero.hehehe.

pengantin cute weh!!

Muhammadnuraizuddin said...

annur - tq so much na..ih

maisarah = tq weh. gegar tu bukan sebb apa, effect.. cewah. bukanlah, itu shoot tak guna tripod. kompom tangan pakinsen.

maisarah sarah said...

hahaha dah agak dah.nasib bukan parkinsen kekal.hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...