Friday, March 9, 2012

Hanya kerana nama, Seorang berbangsa Jawa terkenal di USA

Assalamualaikum..

Wah, kerana nama, seseorang menjadi popular. Bukan senang kan. Mungkin rezekinya disanjung di USA. hehhehe *sanjung ke?, Xlah hingga disanjung kan. Actually, Seorang rakyat Singapore yang berbangsa Jawa memiliki nama yang sangat unik. Entah mengapa, bagaimana, dia mendapat nama yang sedemikian. *kena tanya abah dia nie.ihihihi. Nama yang diberi kepadanya sangat familiar dengan penduduk planet ini dan sebab itulah dia telah mendapat perhatian dari ramai pihak. Wah, Untung la jadi retis...


Nak tahu namanya apa? Check this out guys!


Wah2, gah gila nama dia kan. Satu dunia kenal. "Hye~ My Name is Batman". Korang dapat bayangkan tak betapa kagumnya korang bila seseorang introduce dirinya sebagai Batman. Amanlah dunia. Tak payah ada polis..ihihi. *just joke! Actually, sebelum nie aku pernah mengambil perhatian terhadap beliau.. ececeh~. Tak percaya? nie buktinya.. [tekan sini].

Thanks mum n dad sebab bagi nama yang indah
P/S : Jangan kerana finatik terhadap sesuatu, anak anda jadi mangsa.. kan?.. weh, kejap-kejap!.. If aku ada anak nanti, macam mana yerk?.. nama aku saja dah MUHAMMAD NUR AIZUDDIN .. kompom anak aku nama pendek.. Panjang2 nanti, tak cukup nak letak dalam IC la pulak.ihihhihi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...