Thursday, December 29, 2011

GiveAway by darkbatman.com

Assalamualaikum..


Wah2!, untuk penghujung tahun 2011 nie, Skali lagi Drakbatman.com bermurah hati untuk buat Giveaway.. hadiah2 dia pun buat aku excited nak join. Yelah, mana taknya, aku mana mampu nak bli suma tu kan.. 


Harap2, brother badan ketak2 nie bermurah hati nak sumbang kat aku hadiah yang ditawarkan.. Kempunan weh.. masuk Contest n Giveaway, tak pernah nak dapat.ihihi..Kalau korang nak tengko hadiah yang ditawarkan dengan lebih dekat, ce tengok video kat bawah nie. Jangan lupa, Top Referal akan dapat Handbag merah menyala cili api tu..ihihi'


Hah, amacam? mengancam bukan.. so, klu korang nak join, korang CLICK HERE .. Kat situ ada syarat2 Giveaway nie .. and last but not least , aku nak tag si Dia dan Dia untuk join giveaway abam ketak nie.. Kbai.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...