Thursday, December 1, 2011

Bayangkan anak sebagai suami ketika diranjang. Dunia akhir zaman!

Assalamulaikum..

Untuk entry kali nie, aku nak share satu benda yang paling bodoh pernah aku tengok. Satu rancangan talk show yang menggali hubungan dimana seorang ibu dan anak yang menjalinkan hubungan seperti suami isteri. Macam mana tergamak seorang ibu membayangkan si anak adalah suami ketika di ranjang.. Binatang pun tak macam nie. Seperkara lagi, bila pengacara membuat statement bahawa si ibu dan si anak adalah sepasang kekasih, semua orang didalam studio bersorak dan bertepuk tangan.. Apa suma nie?.



Dunia menghampiri Kiamat. Ambillah iktibar daripada video ni. Jadikan sempadan kepada kita semua. Tiada agama yang menghalalkan hubungan seperti beriku..


15 comments:

Cik Apa Saja said...

ni namanya manusia yang tak punye akal.....xde rasa berdosa dalam diri....nauzubillah...

KhAiReDzAiMy said...

Begitu mudah berkata2... Semata2 takut dengan ibu kena usir... Dengan Allah x takut plak... SubhanAllah...

Ayat yg aq rasa x boleh blah... "Saya berzina dengan anak saya.. bukan dengan org lain"...

Bertaubatla....

Nisa Kay said...

dlm video ni ada dia nyatakan, dia ikut keinginan mak dia sbb takut kena halau.

tapi org bertepuk tgn bila pengacara buat statement tuh...

haishhh aku bingung kejap tgk video ni...

mira@mia@yong@kakya said...

mnx izin nk share :)

yura said...

menakutkan...... mcm x caye lak... agame pe...

slumberznanie said...

eeeee....makin pelik laaaa manusia nie!!!! sedar2 laaa kite dah makin dekat kiamat niee... byk dah tanda2 niee.. aisshhhhhh


subhanallah....

yura said...

saye dah follow...n sy minx share video ni ye...

munira sajuti said...

ini bukan manusia ni. dah xtaw aku nak kate ape. mintak simpang laa jadi kat negara kita. kalau dah ada, mintak jangan ade show camni, cam menggalakkan lagi je.

nauzubillah

Syafiq Rosli said...

isk2..teruk kan..budak ni pun lurus

Hanim Mahali said...

loya tekak akak.... astaghfirullah... berani pulak buat statement depan khalayak ramai

ღ Nurrul said...

tanda-tanda kiamat....
minta kita dijauhkan perkara sebegini.. amin..

aslann as said...

GILA! cemana lah leh ade nafsu dengan darah daging sendirik.

Aleya said...

byk bnda dlm kepala otak nk ckp.. tp clueless la... memang... memang... fuh!

maisarah sarah said...

xde rasa bersalah nampaknya si ibu

NuReLLe said...

nauzubillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...