Wednesday, December 28, 2011

#22 - Wordless Wednesday [ tiada bakat ]

Assalamualaikum..



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

11 comments:

[k]o{q}i[n] said...

merah ko...amboi..

Muhammadnuraizuddin said...

ayi - panas tu.. ahaha..

NuReLLe said...

awww..GUY in pink?????????wattttttt???haha..

Muhammadnuraizuddin said...

yani - colour pich la.. bukan pink.. geli aku..ahahah

Mohd Khairi Khadzir said...

MANTAP (^___^)

Pojiepooh Abdullah said...

Wowww pink shorts laaa.. Smart!
Pandai bermain dengan warna dan gaya!
Hebat!

Muhammadnuraizuddin said...

khairi - ombak rindu..

pojie - heheh.. sluar clour pich la..uhuhu thx na..ihihi

Rozuan Ismail said...

nak jadi model ke?

Muhammadnuraizuddin said...

xdelah.. suka2 ngan member..

asyraf ahmad said...

"Pengacara sensasi berseluar pink di bawah jambatan" boleh buat tajuk entry panas neh...haha
atau
cover filem prequel ombak rindu:
"Tsunnami Rindu Pinky-Pinky"
nantikannya di pawagam.

ahaks!

tips sharing is caring:
apature rendahkan(bukaan kecik)
shutter 1/8s (more or less la)
pakai flash gun
so that background laut nampak. and subject nampak lebih sharp. n suar pinky2 tu iron. :)
Nice photoshoot!
ok, aku jelez kau kurus...damnnn!

Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

Muhammadnuraizuddin said...

asyraf - tq so much atas tips.. hehehe. tsunami rindu tak tahan tu. klu dah nama tsunami, tak dak maknanya nak rindu2.. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...