Wednesday, December 21, 2011

#21 - Wordless Wednesday [ transformasi tubuh aku] eh!

Assalamualaikum..

2008

2010



End of 2011

Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

22 comments:

maisarah sarah said...

perghh abg ensem dah kurus.hehehe

2008 - debab skit

2010 - kurus skit + macho (uwek)

2011 - paling sesuai dgn anda.hehehe

[k]o{q}i[n] said...

gemok..!! ehh..bukan.. muncet..

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - heheh... itulah. dah selesa dah skrng.

koqin = penat la ari2 g gym klu buncit lagi..ahaha.

Ameer Fitri said...

nak tahu tips boleh tak? hehehe

SyedGraphiX dot Com said...

din gemokkkkkkkkkkkkkkkk

Muhammadnuraizuddin said...

ameer - apa pun kena tekad.. klu rasa nak kurus, kena tekad berdiet n x mkn mlm n bersukan.. klu rasa nak smartkan badan, kena tekad bergym n bersukan.. klu rasa nak besarkan badan, kena makan bebanyak..hehhehe

Syed - itu masa 2oo8 ok..ahahah

Mohd Khairi Khadzir said...

wahh abg..pndai abg berdiet.. TAHNIAH saya ucapkn tp mcm makin naik balik je.. abg pam lg ek HAHAHA (abg? eeeiii.. HAHA)

Muhammadnuraizuddin said...

khairi - gua pam kat gym bhai.. ahhaa. dah 3 bulan start bergym..

Aesya Zealous said...

perghh makin nmpak body..gym ea.. wah bdn ketul2 nanti..kekeke

Mohd Khairi Khadzir said...

wahhh pam kt GYM ..gile ah! ingatkn pam sndiri HAHA

era kecik said...

erk, tak tau nak cakap apa daa... :D

tapi, acane leh jadik kurus ni .. tak macam taon 2008, agak debab sket..

Muhammadnuraizuddin said...

aesya - haah. ihihih. saja ja bosan tak tau nak buat apa.. so, riadah la kan..uhuhu..

khairi - pam sendirik?. mcm mana tu.. ?

era - uhuhuhu.. tekad nak kurus, kurus lah badan tu.ihihih

maisarah sarah said...

time nak kuruskan bdn je mak sebok suruh makan.pehtu bebel.macam ner??hehehe

k e y r i said...

untunglaaa hensem, kurus, ade six packs. eh? :p

efa said...

waah2 nmpk perubahan disitu

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - hehehe. apa lagi, makn jelah, then, hari berikutnya, azam la baru.. ahhaa. mcm tu la aku dulu..ihih..

keyri - eh.. eh.. eh.. superman ye kau..ahaha..

efa - uhuhu.. haah, masa gemok ke kurus tu yg ramai terkezut tu.ahahha.

maisarah sarah said...

azam baru pun macam xde guna je.asal time dah excited nak menguruskan badan, time tu la kena paksa makan.kang xmakan sentap lak mak aku.hehehe.

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - lah, yeke. xpa, hg amik dlm kuantiti yg skit je..ihihi. rugi tak mkn masakan mak tau..

maisarah sarah said...

hahah xde la rugi sgt.sebab mmg mak suka test mcm2 resepi.

baiklah kalo rajin aku ikut la tips2 ko.kikiki.tapi nmpk gaya mcm x je.hahaha

luqman zakaria said...

wohhh!! cool! hope i can be like this one day!

Mohd Faiz Mazlishah said...

bila nak tough lak, ehehe

Eyda Syahida said...

weewiittt!!! hahaha ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...