Wednesday, November 2, 2011

Najwa Latif cari aku.. *pengsan bila dapat tahu




Assalamualaikum semua. senyum lebar aku malam nie.. Dalam dok sibuk berFB, tetiba ada notification kat msg aku naik. Ada seorang kakak tegur aku n dia suruh aku aku click satu link nie. Aku ingatkan dia nak suruh aku like picture ke apeh kan, rupa rupanya.... hahhaha.. link tu membawa aku ke blog Official Najwa Latif ..

Wah. Terdiam terkedu kaku tak tahu mana nak tuju..hahaha. Serius terkedu aku. Even entry itu entry lama dia.. but, terpangpang gambor n description kat blog dia. .wah.. X caya?.. ahha. just CLICK HERE .. Tak sia sia aku p menara KL ari tu. ihihihi.. X sangka dia ingat jugak kat aku kan? *prasan. 


P/s : Itu je nak gitau..hehhe. Nantikan vlog aku n najwa latif tak lama lagi ye. Nak repair Lappy jap. *lappy rosak!

19 comments:

al_hakim said...

wah..untunglah..

Muhammadnuraizuddin said...

wah... heheheh

onie said...

okay lah tu :)

Mohd Khairi Khadzir said...

wohoooo..... najwa latif tu org kmpg aku Batu Pahat .hahaha nak jgk HAHAHA

Eyda Syahida said...

untunglahh.. retis kawan ngan retis.. :p

hawiz said...

wow....lg la pemes pasnih

Muhammadnuraizuddin said...

onie - ok gile..ahhaha.

khairi = wah, untunglah orng kampung bebakat besar..

eyda = manyak la hg.. mentang2 hg retis...

Muhammadnuraizuddin said...

hawiz - uhuhu.. tak dak la sampai pemes.. *x dapet nak tumpang glamer..uhuhuhu

Nyamuk Terbang said...

kim slam dia eh

Muhammadnuraizuddin said...

nyamuk - insyallah, kalau aku berkesempatan jumpa dia.. uhuhu..amin

ascil.punye.lah said...

wahhh bergambar dengan najwa latip tuhhh

munira sajuti said...

jeles jeles jeles. mencik taww. HAHAHA

Jamban Comel said...

din kim salam kat dia haha!

azri johan said...

fuuu,untunglaaa....nanti jgn lupe kem salam eh :D

Jemari MonteL said...

sape KAKAK yg mention gtaw sal mende nih eh ahdikkk???? ehem ehem ehem.... :p

Muhammadnuraizuddin said...

ASCIL - WAH..UHUHUHU..

munira : ahaha. jeles. jangan mencik aku wh..ahha

jamban cumil = insyallah klu bejumpa lagi..hehe..

jemari cumil - ehem2..ihiihi

coklatberapi said...

wahh nak jd retiss lettew..;p

MR. MIND said...

byk plak version lagu cinta muka buku skrg ni

hafiz hafizol said...

wah.. untungla. pasnie leh jadi BF dia la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...