Thursday, November 24, 2011

Keropok ikan segera laris. Kaya Mak Wan Sekeluarga

Assalamualaikum.



Boleh Dimakan Selalu . Itulah moto keropok ikan segera ini yang jelas tertera di packingnya. Product ini dikeluarkan oleh Keluarga Mak Wan Sdn. Bhd dari Tumpat Kelantan. Wah, entry ni kira aku mempromosi product nie.. ahha. Company nie tak bayar aku pun okey... hahahah.

Ok, korang mesti tertanya tanya kenapa aku dok cerita pasal keropok ikan segera nie kan. hehhe. Actually, this is my favorite  keropok la masa drive. Memang best bila kunyah keropok nie .. Krup krap... Krup krap ralit dok mengunyah. Disamping tu, ia adalah ubat tahan tidor aku. ahha.. Leh plak mcm tu kan. tp, aku percaya, yang korang pun dok layan kunyah kropok nie gak kan?. ececeh~

Minggu lepas, didalam perjalanan aku dari Taiping ke Tanjung Malim, aku singgah ke petronas untuk shopping kropok nie. Yelah, klu drive tak sah weh. mesti kene ada kropok nie disamping. Cewah,.. Yang mengejutkan aku, 3 petronas aku singgah, 3,3 sold out. Mak aih!! tempat kropok tu clear. Laris tol kan. Itu la sebabnya aku tulis entry nie. mengidam satu hari weh..hahaha.

P/s : kayalah Mak Wan sekeluarga kan?.. heheh. Mak wan, klu bulih kan, cantikkanlah Packing product Mak wan nie untuk menarik perhatian golongan kecik2 n besaq2 makan.. Mesti lagi ramai yang nak beli. n satu lagi, Kualiti product mau jaga tau Mak wan. Kadang2, bila saya mkn kropok nie, ia mcm berminyak. Eh, itu tiruan kot!!. ihihih. Kbai.

9 comments:

Eyda Syahida said...

kropok tu mne ad yg brminyak weH?

ak pon salu makan kropok tu. hihih

Muhammadnuraizuddin said...

eyda = aku pernah mkn yg berminyak tau..siyers.. huhuhuu

Pojiepooh Abdullah said...

heyy keropok ni serius best!!
selalu kat 7e ada la nih tadek dahh T___T

Mohd Khairi Khadzir said...

dapnyeee...dapnye....dapnye... bak sini 1! ..

maisarah sarah said...

feveret gak.masa study suka beli.beli makan ramai2 lagi best.huhuhu

Muhammadnuraizuddin said...

maisarah - ihihihi.. itulah.krup krap krup krap..

Wan Zulqhairi said...

memang yang keropok cap pinggan dan keropok ni sedap berbanding dengan cap lain.... kalau aku balik kg kt besut selalulah bleh makan.

Muhammadnuraizuddin said...

wan - wah.. best la hg. dpt merasa kat besut.. mest fresh kan..ihiih

sky said...

keropok segera ni mmg jenis yg terbaik. byk yg dah meniru tp packing sendiri. Cuma tukar nama pinggan dan cawan lah, cap pinggan dan mangkuk lah, gambar tak tukar, alamat bawah tu kena tengok bebetul.. kkdg nama org lain. aku tau ni sbb ada budak opis aku penggemar tegar kerepok segera makwan dr tumpat nie.. jadi berhati2lah dalam membeli yg terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...