Wednesday, November 30, 2011

#18 - Wordless Wednesday [ aku pun nak mcm nie jugak ]


Assalamualaikum...



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

11 comments:

[k]o{q}i[n] said...

mksudnye ape ni...??

Muhammadnuraizuddin said...

koqin = maksudnya, aku nak jugak registration no. nama sendiri. contohnya...

DIN 1990

ahahahh

Silent Thinker said...

sah2 xblh dapat "DIN 1990" tu..xde plat number huruf 'i'..kalu nk jugak beli motor yg cas batery tu..

Muhammadnuraizuddin said...

silent thinker.. heheh. kalau bubuh

D1N 1990... bulih tak? heheh.

Mohd Khairi Khadzir said...

aku nak HC 1988 ... hahaha ... 1990?mudenye dieee heeee

Muhammadnuraizuddin said...

khairi = kan2.. muda gila kan. hye pakcik khairi. wah, menarik..ahahha

Ardini Humaira said...

nak plate kete AMY buleh tak :D

efa said...

kalau dah tukar no plat post la nk tgk ehehe

Muhammadnuraizuddin said...

ardini = bulih kot. kene tanya JPJ dulu.a.ahah..

efa - ahaha. ok.. hahha..

deela said...

hai mr secretary saya pinjam contoh surat permohonan eak

deela said...

hai mr secretary i borrow your cth srt sokongan eak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...