Friday, October 21, 2011

sebab aku memilih Photographer Wanita ketika Wedding aku nanti

Assalamualaikum.. 

nak muda makan kentang..
Selamat datang...

Cewah, entry dimulakan dengan pantun 2 kerat.. ahaha. *pantun ke tu? .  biasalah orang tak pandai nak bersustera, nak sustera jugak kan.. ;p ..ok, berbalik pada tajuk entry nie, korang mesti hairan kan? kenapa aku memilih photographer wanita berbanding lelaki jika saat aku naik pelamin sampai.. hehehe. nak tau sebabnya, tengok la kat bawah nie..



ahaha.. nanti, gambar pengantin lelaki sikit.. heheh..

P/S : aahha.. ada nak sponsor gambar aku kawen 5 or 6 taun lagi tak? hehehe.

11 comments:

Pojiepooh Abdullah said...

tak faham..

Muhammadnuraizuddin said...

poji - wah..bab2 wedding, laju ja hg kan..uhuhu.. maksud aku.. nnti, gambor bakal binik aku je dorng amik banyak.. gambar aku sikit..hehehe.

yna fazlyna said...

Huhu.. Ti aq kawin, aq nk ko jd photographernye.. Leh x? Haha..

Muhammadnuraizuddin said...

yana - bulih2..tp, klu tak lawo gambornya, jangan salahkan aku.a.ahahhaha

admin said...

follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Hanim Mahali said...

LOL *simbah air*

kaAka said...

adakah sb takut phtgpher lelaki 2 bkenan kat wife???clueless....ehehehe

jaa64 said...

kalau aku kawen nak ko jadi fotografer ok tak???hahahah

Muhammadnuraizuddin said...

admin : :)thx

hanim = gannehnya

kaka.. lebih kurang..ahha

jaa = ahaha..bulih2.

efa said...

haha takmau interframe sgt la cmtu eh?haha

Muhammadnuraizuddin said...

efa = haah.. pandai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...