Wednesday, October 12, 2011

#14 - Wordless Wednesday [Blogger Kembar?]

Assalamualaikum.


Yang baju purple nie seorang blogger merangkap pemilik blog ini . n aku curi gambar nie kat sini 




Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

13 comments:

Eyda Syahida said...

eman sweet din comel. #okbaiii... hahaha

hafiz hafizol said...

sameeee!!!!!! adik beradik ae ko 2 org ???? ce citee ce citee

Muhammadnuraizuddin said...

Eyda = amboi2.. hg cantik..ihihi..

Hafiz Hafizol = ahaha.. lain mak, lain bapak..tp kami blogger,.. ahhaha

fieha said...

sekali pandang same..dua kali dah x same..hehe

Muhammadnuraizuddin said...

fieha = hahahha.betoi tu.ihihih.. aku ada tahi lalat, eman takdak..ihihih

Judiene said...

Ada la nampak persamaan tu.
Dari segi bentuk muka.

Muhammadnuraizuddin said...

judiene = haah..itu yg buat nampak sama kot..uhuhu

Cik Nurul said...

dua2 comel ! hihi

aslann said...

kembar gay. k bai.

Muhammadnuraizuddin said...

cik nurul = ahahah.. awak cumil nurul.. :)

aslan = ahaha.. gay tu apa? shortfom untuk gaya ka?

zikeryhassan said...

mana abg, mana adik?

Muhammadnuraizuddin said...

zikery hassan - purple abang, aku adik..ahahah

yana sopian said...

aimman da ade kembar yee.. hehehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...