Wednesday, October 5, 2011

#13 - Wordless Wednesday [ Bujang lapok ]

Assalamualaikum..





Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

10 comments:

Eyda Syahida said...

datang sini sipu2 malu sambil kenyit2 mata..

sejak bile aku jadi gatal nih?? kehkeh :D

Eqa Yazid said...

tema hijau. hihihi :D

C i k P i p i T e m b a m said...

x lapok lagi.. ehem2 jejaka taiping nihh.. hakhak .. tadi dh kene lamar trus senyap . kahkah :D

Muhammadnuraizuddin said...

eyda = gatai hg no..ahah


eqa - aaahah.. tau takpa...

cik pp tembam = bukan larilah..ada kerja kat ofis nie..ihih

[k]o{q}i[n] said...

untunglah bju sume sama kaler...

EYQASARA said...

haaa.. bru pham mksud worldless wednesday tu.. hehehe... but no di dpn tu stand 4 wht yep??

laskar pelangi said...

wah ijau! cool & fresh =)

Mohd Khairi Khadzir said...

kellies castle...

Judiene said...

Ni gang hijau ke ape ni?
Ke gang environment ni?
Hehe.
Nice place.

Muhammadnuraizuddin said...

ayie = memang nak colour sama..ahha

Eyqasara = no kat depan tu maksudnya bapa kali kita dah buat Wordless Wednesday .. contohnya, klu dah 2 kali buat, tulislah #2 .. hihi

laskar pelangi - fresh .. kami memang fresh2 belaka..ihih..

khairi = salah,... kat melaka.. A famosa..ihih

Judiene = iihih.. tau takpa. tq na..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...