Wednesday, September 14, 2011

Status NurAizuddin pada waktu dan hari yg sama di Facebook

Assalamualaikum...

Dalam dok syok2 berfacebook, tiba2 tertengok kat side bar ada status2 yang pernah kita post pada tarikh yang sama tetapi didalam taun yang berlainan.. Jom tengok,. Mengikut penelitian aku, Status itu amat diperlukan pada waktu ini bagi aku.. Iaitu kawan.. Cewah.. Melampau Feeling nye.. Sejak 2 menjak nie, aku sering kemurungan,.. nak kata period, mustahil kan~.. Tp, tah lah. Mungkin situasi aku yang mahu meninggalkan kenangan sekarang membuatkan hati/ perasaan aku gundah gulana.. hahah....



Aku sayang suma orang disekeliling aku sekarang.. Housemte, Ofismate, Kerabat Mohammad,(hihihihi), kawan2 blogger, kawan2 Selangor dan orang yang mengenali aku ketika aku bermastautin di Klang nie.. Sungguh berat aku nak tinggalkan Kenangan nie weh.. Tambah2 pekerjaan aku sekarang.. :(

P/S : Setiap pertemuan, pasti ada perpisahan. Kerana ia adalah adat manusia biasa.

9 comments:

Nurul Iman Rosman said...

aduyai, ttbe rase sedih jugak. hehe ;)

[k]o{q}i[n] said...

xmo la...

^ Uncle Syaf ^ said...

chill la pak cik,
bukanye tak boleh jumpe pun lepas ni ngan depa sume..slmat berhijrah

hafiz hafizol said...

Agaknye ko kenal lagi tak aku kan ?

Muhammadnuraizuddin said...

nurul iman = jom nangis secara beregu..kahkahkha..

ayie = asal hg tiba2 takmo nie?..ahah..

uncle = tq so much.. ahahha.. lain bro klu dah dok agak jauh..

hafiz hafizol = asal tak ingat pulak..ko kan mata cantik..ahaha..cait

hanny said...

sabar lahh abg .. kadang kadang .. sy pun ad rase mcm tue gax ... :')

Joey said...

hangpa nak gi mana pulak???

p/s semoga berjaya :)

Muhammadnuraizuddin said...

hanny = p bermastautin kat tempat lain pulok..uhuhu

joey = p bermastautin kat tempat lain..

Linda Fuad said...

alahaiii entri ni.. sedih pulak bace.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...