Friday, September 23, 2011

Seloka di hari raya (NurAizuddin bervideo clip)

Assalamualaikum...

Di entry yang lepas2, aku ada menceritakan yang aku g hangout buat video clip hari raya bersama-sama kawan2 aku kat Taiping kan.ihihi..inilah hasilnya.. saja ja berjinak-jinak nak wat video2 mcm nie..ihihi. cube benda yang baru kan..so, jom layan.. Pastikan hampa suma click button HD untuk kualiti video yang lebih tinggi.ihih.. 


P/S :  Nantikan entry yang seterusnya ye.. jap2,.. jangan lupa click button like FACEBOOK kat bawah tu tau.. ihihi.. OK, babai.. Slm.

10 comments:

Farahanis Waheda said...

cool....

Farahanis Waheda said...

cool....

Muhammadnuraizuddin said...

farahanis = tq na..

cik pieja hut said...

wah , beraye sakan sampai buat video klip ye. memang sonok abes lah kan raye ? hee

[k]o{q}i[n] said...

ok

Mohd Khairi Khadzir said...

DIN! SEMPOII.......hebat2.. semua ikut arahan.. mesti best kan buat video ni.. smua sama kepala..

Eazy Izzuddin said...

i like....
=D

Judiene said...

Perghh!
Kelassss!
Hehe.
I'm new here!

:D

^ Uncle Syaf ^ said...

dah tengok ari tu...cool giler

Muhammadnuraizuddin said...

cik pieja - memang syok..ihih

ayie = apa yg ok..haha

khairil - ahaha.. keras gila kami.ahha

eazy - yeke..ihihih..

judien - tq..uhuhu

uncle = aahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...