Monday, September 12, 2011

NurAizuddin Shooting video hari raya di Taiping.

Assalamualaikum..

Masih belum terlambat aku nak wish hari raya kan.. syawal tak habis lagi kan..ihihih.. Ok, nie aku nak citer sikit pasal video raya nuraizuddin yang akan kluar pada penghujung syawal.. Actuly, video nie just suka2 untuk merakamkan kenangan aku beraya bersama kawan2 di Taiping.. Tapi, memandangkan hanya bapa kerat je yang join, Sebab yang lain buzy dengan hal masing2, aku pun patah semangat nak teruskan niat.. :)

Tapi, setelah di fikir balik, wat apa nak beria2 kepada manusia2 yang tak beria nak ikut serta kan.. Baik aku teruskan dengan kawan2 yang mau terlibat sama.. kan?.. So, pkul 6 petang baru start.. Memang agak kelam kabut.. shooting time terbabas sampai kul 1 pagi..ahaha. memang kelakar.. Apa pun, kawan2 aku yang ikut serta memang sporting..aku pun tak sangka dorng sanggup buat scene yg diarahkan.cewah.. , Aku pun segan sebenarnya..ahaha.













 Mereka Terbaik

P/S : kawan2, Jangan lupa untuk saksikan Video raya yang akan kluar penghujung syawal nie ye.. Nantikan ye.. ihihi.. jangan lupa tekan BUTTON LIKE FACEBOOK kat bawah entry nie ye.. Selamat Berinfomasi, Slm.

7 comments:

^ Uncle Syaf ^ said...

woo seronok, best2

Muhammadnuraizuddin said...

uncle - best.2.ihihihi

Eazy Izzuddin said...

best tu shooting...
hik3..
xD

Muhammadnuraizuddin said...

eazy = memang best.best gila..kawan2 aku pun gila sporting

MaiRa QuEeN said...

raya sakan diorang...

Mohd Khairi Khadzir said...

mst gmbr tu bising kan?sbb masing2 tgh bercakap kan hahha

Muhammadnuraizuddin said...

maira = ihihi..haah.best wo...

khairi - ahahhaa. .betoi2./

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...