Tuesday, September 20, 2011

Iftar bersama Octove [laman sosial baru Malaysia]

Assalamualaikum..

Pada ramadhan yang lepas, Aku berpeluang untuk bersama2 berbuka puasa bersama-sama ahli Octove.com. Memang best woo.. So, nak tau apa yang berlaku kat situ. n apa itu Octove, Jom layan video kat bawah nie.. Tapi, sebelum tu, if nak tonton video ini dalam kualiti video yang tinggi, click button HD kat video nie ye..



Actually, aku n blogger cun nie, n blogger cantik nie tiba terlewat.. ihih..Kami terpaksa berbuka didalam kereta dulu.ihihihi.. So, moral storynye, rancanglah perjalanan anda..cewah.ihihi..

P/S : Jangan lupa menonton video Nuraizuddin yang seterusnya di entry berikutnya..ihihih. Selamat berinfomasi. Slm.

8 comments:

cik pieja hut said...

ape name hang kat octove ?

Muhammadnuraizuddin said...

nuraizuddin[dot]com

Wan Ahmad Izudean said...

haha..jadi tajuknya tak boleh jadi berbuka puasa bersama octove la kan? hehe :)

btw.nice one!

cik pieja hut said...

terima kasih ! nak p carik . nie

Eazy Izzuddin said...

octove !
aku baru nak join...


JOm join contestku =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Muhammadnuraizuddin said...

wan = ihihi.. tak paham..blur sat..

cik pieja = ok..gud2..ihih..

eazy = jom..

shahjiehan said...

cari aku shah jihan di octove

Anonymous said...

Greetings! Extremely beneficial guidance on this short article! It really is the tiny adjustments that make the most important adjustments. Many thanks a great deal for sharing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...