Thursday, September 15, 2011

Danny X-Factor pulak yang diinterview oleh NurAizuddin

Assalamualaikum...


pinjam dari Cik gugle..

Pada bulan Ramadhan yang lepas, Aku telah dijemput untuk bersama-sama meraikan majlis bersahur bersama Kumpulan X-Factor dan anak-anak yatim di rumah anak yatim An-Najjah, Kuala Lumpur. Selepas selesai makan semua, aku berkesempatan untuk meng'interview' salah seorang daripada kumpulan X-Factor iaitu danny.. Wah, dah cumil dia sekarang..ihih.. Jom kita tonton video yang aku dah sediakan nie. Nak tau perkembangan dia apa sekarang? View la..ihihi..


                     

Di kesempatan ini juga, Aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada Danny Xfactor. Jom kita reramai doakan kebahgiaan beliau hingga ke anak cucu. Abang danny! Jemputlah saye ye..ihih.

P/S : Terima kasih na sebab sudi kat Blog picisan aku nie.. Ada masa, godek2 la blog nie.. Banyak video2 aku bersama artis2 sensasi Malaysia. Thx skali lagi na kat hampa semua.. Jangan lupa untuk CLICK BUTTON LIKE FACEBOOK kat bawah nie.ihih. Selamat Berinfomasi, Okbai.

11 comments:

suhada said...

lah rapat ke ngn dani??
im her kazen :D

suhada said...

lahh rapat ke ngn dani ?
im her kazen :D

Muhammadnuraizuddin said...

suhada = lah, yeke.. ari tu saya p majlis bersahur X-factor.uhuhu.. sebab tu jumpa tu.ihihi

Nyamuk Terbang said...

len kali mntk nmbr fon skali
okbai

Muhammadnuraizuddin said...

nyamuk terbang = klu pompuan, aku dah mintak dah..ihihih

Rien Rose said...

tol tu nyamuk.. rugi je lah xmintak.. haha

Muhammadnuraizuddin said...

rien rose. = ihih..hehiihih..takpe, sedare dia ada kat atas coment nie.ihih..

Nurul Iman Rosman said...

eh eh,
danny tu boyfriend saye taw.

;p

Muhammadnuraizuddin said...

iman rosman = eh2, dia dah nak kawen lah.. xpe, saya ade..ihihih

Rtp Farra Arisha said...

surely he got too many fans! isn't he? hehe.
kirim salam skali lagi dgn dia if u meet him again!

Muhammadnuraizuddin said...

rtp farra - insyallah.ihihi... thx sebb sudi singgah sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...