Thursday, September 8, 2011

Artis Lelaki Malaysia. Exclusive NurAizuddin Bergambar Bersama

Assalamualaikum...

Untuk entry kali ini, Aku just nak tunjukkan gambar2 kenangan (cewah) di rakaman Melodi Raya bersama-sama artis2 lelaki Malaysia yang hadir sepertimana entry sebelum ini. Bermesra bersama Artiw wanita Malaysia di PWTC ( jangan maleh2 nak scroll kebawah ye) ihihihi




Afif AF9 (penyanyi)

Nubhan (Penyanyi)

 Mat Deris @Ahmad Busu (pelakon)

Mamat Sepah (Pelakon)

Zul Handy Black (pelakon)

Cat Farish (pelakon/Penyanyi)


A Rahman Hassan (Penyanyi)


Budiey (Artis Blogger)

P/S : Jangan lupa baca entry aku yang akan datang ye.. :) Selamat Berinfomasi ..

20 comments:

[k]o{q}i[n] said...

mcm kurang satu gmbr lagi niih... sian "artis" tu.. nape x bubuh gmbr dia..?/ huhuhuhu

fairuz said...

untunglahhhhh

Muhammadnuraizuddin said...

ayie = nampok bebeno hg perli aku..cait. dah2, takmo timbulkan konterversi..ahaha.. cait.

~Kirin Selama Perak~ said...

perghh
tapi aku nampak banyak typo
kekeke
:p

MR. SYAH said...

baju merah tu bkn mamat sepah ke?

zaMir said...

jap2...tu baju merah tu mamat sepah kan???

Muhammadnuraizuddin said...

fairuz = alhamdulillah..ihih.

ksp = lah, yaka..cait.. abaikan lah..uhuhu

mr. syah = betoi la tu..aku ingat aku letak gambar jacklyn..ihih.. silap2.. typo tu..

zamir = betoi la tu... typo tadi..n silap nama..cait.

Norasiah Nasir said...

nampak aizuddin je yang lebih2 sengih..dr artis..btw best woo ko dpt amik pic dgn depa

Syakir Rahman said...

gaya zul handy black tuh mcm nak baca mantra je...aja mu aja buta kala sakti...hahahaha

aslann said...

ni entry gay ni. haha. untunglaaah dh jadi retis. sume retis nak bergmbr dgn hg.

Muhammadnuraizuddin said...

norasiah = sebb saya tak sombong..akhkahkaha.. cait..

zyakir = ahahaha.. prctice untuk filem terbaru beliau ...ihihih

aslan = cait.. hg tak habis2 gay..akhakhah.

Syafiqa said...

Cool :D mesti excited kan, dapat nampak la dari muka :D btw salam aidilfitri

Finaz Jaafar said...

nubhan ! nubhan !

Muhammadnuraizuddin said...

syafiqa = teruja jumpa A rahman hasan woo..ihihih..lagenda.. ihihih

finaz = ihihih.. din2...

sYafIk-wAy said...

wahh best gilak !

Muhammadnuraizuddin said...

syafik = sngat best woo..ihihhi

azie Cheesy said...

syoklahhh..nk signnnnn.. :)

speak on mind said...

...pun ada potensi jadi artis :-)

Muhammadnuraizuddin said...

azie = meh dahi..nak sign.ihih.melawak ja na..

speak on mind = nak jadi blogger artis pun tak layak..ahahah..

ctk said...

wah...nk bergambar nubhan gk ..adOi..jeles suda~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...