Wednesday, September 7, 2011

#10 - Wordless Wednesday [ Setiausaha ]

Assalamualaikum...



Maksud Wordless Wednesday : Pada setiap hari rabu, blogger-blogger yang mengikuti trend ini akan post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan..

P/S : Ce anda story skit cerita disebalik gambar ini mengikut pandangan anda. Selamat Beramal.Wslm.

12 comments:

AlongUsop said...

jantan tunggal! hahah

kunci locker said...

giler gatal...hahaha...nk gak bergambar ng semua pompuan...org hensem kn ko ni...hahaha...

[k]o{q}i[n] said...

bergmbr skali xpe, jgn ikut diorang skali udah...

Muhammadnuraizuddin said...

along = ahhah.pandai..

kunci loker.. oit, aku sorng je laki dlm kelas..

ayie = hahaha.. cait.. tak dpt la.

::contengan hati::)) said...

aweks aweks

achik ezam said...

kamu player.


hahaha

Muhammadnuraizuddin said...

conteng hati = dorng klas mate..ihih...

achik ezam = bukan lah.. tak baik woo..ahahah

ishiko said...

kate wordless.. xpayah citer rr.. bia reader yg tgk n tentukan.. huhuu

syaidatie nurdilla said...

Kena buli dengan semua bunga bunga tu ke? hikhik

Muhammadnuraizuddin said...

ishiko = ahha.betoi2.. xyah citer.. biar readers yang tentukan.. ihihi..tp kan, memang aku tak de citer pun hal gambar nie..ihihihi. thx ya sebb coment sini..ihihi..

syaidatie = ahha.. itulah.dorng suma pembuli tu..ahaha..

shafiqabdshukor said...

haa..
budak kelas ko rupenye..
dahsyat seyh ko..
hahahaha

Muhammadnuraizuddin said...

shafiqabdshukor = haah..ahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...