Tuesday, August 9, 2011

Metrowealth Film .. Vlog Bersama NurAizuddin di Pratonton Senario Ops Pocot

Assalamualaikum..

Apa Khabar semua.. Di sini masih belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan. ihihi.. Untuk entry kali ini, aku ingin berkongsi video hasil editing dan di hostkan sendiri oleh aku.cewah~.ihhi.. Jom kita layan video dibawah nie. Pastikan korang meng'click button HD untuk kuality video yang tinggi.

Untuk kepantasan Maxima, Click Here

Sebelum ini, Selepas je aku balik dari Pratonton filem nie, aku telah review filem ini di sini. CLICK HERE .. Jika korang nak tau perasaan dan coment aku terhadap filem nie, kat entry tersebut ada aku ceritakan.. Memang terbaik abang2 senario nie ..ihihihi

P/S : Nantikan episod bersama NurAizuddin yang akan datang ye.. Jangan lupa coment n share video ini tanda korang support hobi aku nie..ihihih.. Selamat Berinfomasi, Wslm.

4 comments:

bAyA kDkL said...

Hai, nice video :)

http://bayakdkl.blogspot.com/

Muhammadnuraizuddin said...

baya = tq.. ihihi

Rtp Farra Arisha said...

and yes, u're good talker!! ;)
arisha pun belum lagi tengok filem ni. huhu. nampak lucu saja. hehe.

Muhammadnuraizuddin said...

rtp farra = ihih..tq so much..ihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...