Tuesday, August 16, 2011

Gambar Mesra NurAizuddin bersama artis-artis wanita Malaysia .

Assalamualaikum..

Untuk entry kali nie, aku just nak canang gambar - gambar mesra  yg sempat aku ambil bersama artis2 wanita  yang hadir di rakaman Melodi raya tempoh hari..ihih. Jom usya2 .. :)





























P/S : Jangan lupa untuk usya next entry aku ye. Untuk entry tersebut, gambar2 mesra Nuraizuddin bersama artis2 lelaki yg hadir di rakaman melodi raya pulak.. aish, lain mcm je bunyi..ahhaha

22 comments:

laskar pelangi said...

wah! jeles jeles~~ agagaga =D

*hentak hentak kaki*

farra said...

weeee..jelez seyh!!

Muhammadnuraizuddin said...

laskar = wah2..ihihi..

farra = ihihihi

Ardini Humaira said...

wahhhh sedondon ngan ifa!

hafiz hafizol said...

Artis yg sd0nd0n ngan ko 2 gf ko ae din? Haha...

cik dila said...

match pulak dgn ifa raziah tu ek. huhu

iera cun kott..

FynazsyAcca said...

bertuah laa~

Nur Farah Hani said...

wow giler banyak..s iyes sentap n jeles.. haha.. :D

tomatokering :) said...

nak jeless dgn elfira tu boleh >..<'' grrrr

Muhammadnuraizuddin said...

ardini = dah deal ngan dia..ihih

hafiz hafizol = banyak la hg..hahah

dila = dah janji ngn dia nak pakai biru..ihhi

finaz - ihihih

farah = sentap....ihihi

tomatokering = ihih..

Nailofarhazirah said...

xpe zudin, nnt ak tayang kt ko plaks,ye

Muhammadnuraizuddin said...

nailofarhazirah = ahaha..

Fayyazmi said...

eh eh sepadan lak baju dia dengan ifa raziah . HEHEHE .

Fayyazmi said...

eh eh sepadan lak baju dia dengan ifa raziah . HEHEHE .

zuwaidah said...

haaaaaaaaaaa fengsannnnn...jeles beno nyaaaa....cantiknya baju2 dia org....

e z z a t y said...

yang last tue cam sepadan sangat :D

Muhammadnuraizuddin said...

fayyazmi = haah kan..ihih..

zuwaidah = cantik woo baju depa...

ezzaty = ihih.malu lah.

nabila azmi said...

wah2..kemain die=)...ngn hero malaya xde plak..ke die yang heronyee.hihi=)

Eema Eshya said...

Yuuuuhuuu Emma singgah sini =) follower 1249 =)

Muhammadnuraizuddin said...

eema - ihih.tq alot ya..

cimOt said...

aku rasa ko retis sekarang ni..hahaha..kalo jumpa noh hujan, cimot kem salam la kat dia ea..hihi

MR. MIND said...

sakan weiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...