Friday, August 12, 2011

Beramah mesra dengan krew-krew Melodi di Rakaman Melodi Raya 2011

Assalamualaikum..

Pada sepanjang bulan ramadhan ini, NurAizuddin akan update entry2 mengenai aktivitinya bersama artis2 tanah air di event2 berbuka puasa dan rakaman hari raya 2011. Untuk entry kali ini, Aizuddin nak update mengenai Rakaman Melodi Raya 2011. 





Di rakaman ini, NurAizuddin sempat berborak dan bertukar biss card dengan krew2 melodi. Macam biasalah kan.. Mesti mau ada gambar kenang - kenangan.. ihihih..


Amboi2.. aku baru je nak posing, dorang dah over dari aku..ihih..


Sweet gilor nie..ihihi..

P/S : Nantikan entry seterusnya yang mengandungi gambar2 NurAizuddin bersama Artis2 yang hadir di Rakaman Melodi raya ini. Selamat berinfomasi, Wslm.



8 comments:

muhamadsufian89 said...

untunglaa kau din. lepas ni makin maju la bisnes. hehe

EYQASARA said...

waaa...senior da makin popular... hihihi.. gud job! ;)

Farah Awang said...

cmne leh join bebudak melodi ni ?
ada link pape ke ?
:)

khadijah said...

bestnye amik gambar ngan retisss.. nak jugak..hee

nurul diana said...

untungla kann , jmpe zizan , hahaha

Muhammadnuraizuddin said...

sufian = ihih.aku mana ada buat biss lah..ihih

eyqasara = ihihih.. tq.. mana ada popular lah..

farah = :)

khadijah = ihih.nah...

nurul = ihih..

[k]o{q}i[n] said...

aku sokong je ko...

yaya_flanella said...

wah. lepas ni din jadi pelakon la gamaknya. muka model dah ade dah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...