Monday, August 8, 2011

Awi Rafael - Bila Aku Jatuh Cinta

Assalamualaikum..

Kemunculan Awi Rafail memang telah merancakkan lagi industri seni tanah air kita. Jika dulu beliau terkenal dengan lagu "Pulanglah" , kini beliau telah memikat hati peminatnya dengan lagu "Bila Aku Jatuh Cinta" dengan melancarkan Official Video terbarunya untuk lagu ini.

                   

P/S : Aku suka gila dengan video clip nie.. Memang terbaik.. 10 bintang.. jom share Official video ini di laman sosial kita masing-masing tanda sokongan kita terhadap penyanyi tanah air.




4 comments:

cik pieja hut said...

lagu berlari??bukan lagu pulanglah ke din ? hehe berlari tuh lirik dye kan ?

Muhammadnuraizuddin said...

cik pieja = ihih.agak2 aku typo ke, salah mention runaway.. ahahha.. thx ya.. entry ofis hour..

luqman zakaria said...

yup! besh gak la gk video clip nih!!!

Muhammadnuraizuddin said...

luqman = best2.. memang best..uhuhu.. style sepak kerusi tu cool.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...