Tuesday, July 5, 2011

Skrip tertinggal sebelum shooting.. Ayat hentam keromo je semalam.. Cait.

Assalamualaikum...



Apa khabar kawan-kawan.. harap hampa suma sehat la no.. Cait, Loghat utara dah kuar..ihih.. Ok, entry kali nie aku nak share skit la pasal semlam..uhuhu. Memang memenatkan ala-ala main futsal mcm tu.. #pancit.. Rasa geram kat diri sendiri pun ada gak.. Mana taknya, Dah tau nak gi Shooting.., Tapi boleh pulak tertinggal skrip.. Cait..


Actuly, Aku bukannya tertinggal skrip lakonan ka, skrip filem ka, tetapi aku tertinggal teks untuk vlog seterusnya. Teks dikira skrip la kan. :)..ihihih.. Aku dah draf sehabis baik dah semalam. Alih-alih tertinggal.. Memang merapu meraban la aku semalam.. Yelah, mana nak ingat susunan video n apa isi-isi yang ingin disampaikan.. Tapi takpa., selama nie pun aku bedal je kan.. haha.. Memang semalam aku hentam kromo jelah..

Bila sesuatu perkara tak plan, nielah jadinya.. Biasa shooting untuk vlog bagi memenuhi slot mengacara around 1-2 hours ja.. But, semalam dari kul 11 sampai kul 2 pagi lebih woo... Balik dari tempat shoot, nak kene edit balik.. Kul 4 baru aku tidor.. Dah la awal pagi kene bangun untuk berkhidmat sebagai Secretary pulak kan.. Cait.~ihihi Yelah, aku terkejar-kejar untuk publish video nie sebb tayangan Filem Tolong! Awek aku puntianak akan ditayangkan 7 July.. Vlog nie actually untuk Party Costume yang aku hadir Ahad lepas di Menara KL dimana aku menemuramah pelakon-pelakon Filem Tolong! awek aku puntianak dan pihak2 yang menjayakan party tersebut..

P/S : Ok, Hampa suma jangan lupa na untuk  menonton Vlog bersama NurAizuddin dimana akan dipertontonkan kepada umum pada esok hari bermula Tengah hari di 1tube.my.. Selamat Berinfomasi, Wslm.

13 comments:

meaw said...

auwwwwwwww, menanti video itu,hehehe :D

suhailaselaginella said...

hohoho..siannye die..xpe2 ade hkmah kot trtggl..anyway,x sabo den nak tgk
new vlog ekau..:-D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

woww..dh mcm retiss dia skrg ;)

mintak jasa baek kwn-kwn komen entry nie. maera tgh join contest. mekasih.mmuahhx..

http://mid-sayang.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Muhammadnuraizuddin said...

meaw = ihihi..tunggu tau..ihih

suhailaselaginella = ihihih.. itulah.. tunggu ye besok..ihih

[k]o{q}i[n] said...

untunglah...kwn ngn retiss je skang..

mne ada spa2 ajak aku g futsal ari jumaat aritu.. caitt.. patutlah baby pun ngadu kt aku, ko abaikan dia skang ni... huh..

HazHand said...

PERGHHH!!! xde ngajak pon!! hum..untungla suke2 sorg2!! grrr

Hanim Mahali said...

mesti ada je barang yang tinggal.... *geleng kepala*

Puan tia said...

mna video nya meh tgk?? hahahahah jenis xsabo aku ni..hehehe

Muhammadnuraizuddin said...

ayie : ahaha..oit, takkan baby ko tu tak ajak.. kyerul pun p..uhuhu..oit, yg ngn artis tu kadang2 je..bukan selalu..

hazhand = ihihihi... mana ada sorng2..

hanim = dah tak tau dah mcm mana... kene cari assistant nie..ahah

tia = ihih.sabar na..besok2..ihihi

[k]o{q}i[n] said...

asal lak baby aku, baby ko la... dia asyik ngadu je pasal ko abaikan dia tau x.. caitt.. xde, dia x ckp papepun jumaat tu.. ahd mlm isnin bru dia ajak..

Muhammadnuraizuddin said...

ayie = yaka..ahah.. dia memang abaikan hg..mentang2 dia rajin twit2 ngn awek2 cun..ahahah

zuwaidah said...

yeahhhhhhhh kita tunggu vlog besok

Muhammadnuraizuddin said...

zuwaidah = dah kuar..ihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...